League of Legends turnaj All Stars Adventure zve streamery na speciální výzvu

League of Legends turnaj All Stars Adventure zve streamery na speciální výzvu
Fotografie: Riot Games
  • Kvalifikace proběhne online mezi 27. srpnem a 4. zářím
  • Finále se bude konat v Řecku mezi 21. a 26. zářím

30 nejlepších hráčů League of Legends z řad tvůrců herního obsahu ze střední a východní Evropy bude mít letos v září tu čest utkat se v unikátním formátu na řeckém ostrově Sifnos. Kvalifikace jsou otevřené pro přihlášení. Pokud jste tvůrcem obsahu, All Stars Adventure má pro vás výzvu. Vyhrajte kvalifikace ve svém regionu, sestavte tým a pochlubte se vítězstvím v historicky prvním All Stars Adventure – soutěži skillu, důvtipu a zdatnosti v různých disciplínách hry League of Legends.

Zde je návod, jak se zaregistrovat, pokud jste tvůrce obsahu.

  • Přečtěte si klíčové informace o All Stars Adventure na webových stránkách.
  • Pozorně se podívejte se na požadavky pro účast.
  • Přihlaste se a porazte své soupeře.

Pokud jste fanoušky League of Legends nebo máte chuť na nový zábavný formát, pak pozorně sledujte webové stránky, abyste věděli, kdo se účastní. A sledujte lokální scénu. Ocení vaši podporu!

Co potřebujete vědět o kvalifikaci?

Letošní turnaj je prvním ročníkem All Stars Adventure a jeho pět národních a jedna celoregionální kvalifikace se uskuteční online mezi 27. srpnem a 4. zářím. Influenceři z Česka a Slovenska, Polska, Rumunska, Řecka a Kypru a Maďarska budou mít přímý postupový slot, zatímco ostatní pozvané země země (Slovinsko, Srbsko, Chorvatsko, Albánie, Severní Makedonie, Bulharsko, Bosna a Hercegovina, Černá Hora, Lotyšsko, Litva a Estonsko) se utkají v regionální kvalifikaci o postup do finále.

Harmonogram:
  • Kvalifikace č. 1 se koná 27. srpna
  • Kvalifikace č. 2 se koná 28. srpna
  • Kvalifikace č. 3 se koná 3. září
  • Kvalifikace č. 4 se koná 4. září

Pravidla a kvalifikační kritéria pro národní a regionální kvalifikaci se liší, proto si je ověřte!

Finále

Finále prvního ročníku All Stars Adventure se bude konat ve vile na ostrově Sifnos mezi 21. a 26. zářím. Zde budou muset influenceři prokázat své dovednosti a znalosti nejen na Summoner's Riftu, ale také v reálných výzvách.

Hráč na MČR

Rozhodne komunita

V případě, že jste se nekvalifikovali na jedno ze 4 míst vaší země, nezoufejte! Pátý influencer bude vybrán s pomocí komunity z týmů, které se umístily na 5. až 8. místě napříč kvalifikacemi. Hlasování komunity o 5. postupujícím hráči bude probíhat po 3 dny po skončení 4. kvalifikace. Pokud se chcete dozvědět více o All Stars Adventure a o tom, jak se do něj zapojit, navštivte tuto webovou stránku. Turnaje se mohou zúčastnit všichni influenceři z regionu, kteří splňují kritéria. Registrace je již otevřena!

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze