Lepší.TV nyní poskytuje zpravodajství z Ukrajiny zdarma

Lepší.TV nyní poskytuje zpravodajství z Ukrajiny zdarma
Fotografie: Lepší.TV
  • Lepší.TV nabízí také vysílání stanice Ukraina 24
  • Ke sledování zpravodajského vysílání se diváci nemusí registrovat

S ohledem na aktuální situaci na Ukrajině se Lepší.TV rozhodla poskytnout divákům přístup k vysílání domácích a zahraničních zpravodajských stanic zdarma. S programovou nabídkou, která obsahuje stanice z celého světa, nabízí jednoduchý přístup k aktuálnímu dění pro Čechy, cizince i ukrajinské uprchlíky. Internetová televizní služba Lepší.TV tak zajistí, že se k divákům dostanou informace o napjatém dění dnešních dnů kdykoliv, kdekoliv a z několika spolehlivých zdrojů.

Unikátní výhodou Lepší.TV je vysílání stanice Ukraina 24, která přináší zpravodajství přímo z Ukrajiny. Lepší.TV tuto stanici nyní nabízí zdarma v balíčku, který obsahuje další zpravodajské stanice jako českou ČT24, TA3 nebo slovenskou RTVS:24. Výhodou sledování zpravodajství na Lepší.TV je možnost zpětného zhlédnutí až 100 dní. Lepší.TV můžete sledovat na všech zařízeních a na slabším internetovém připojení. Pro přístup ke zpravodajskému vysílání zdarma se ani diváci nemusí registrovat, stačí navštívit tento odkaz.

Mimo zpravodajské vysílání nabízí Lepší.TV portfolio 129 stanic a videotéku s více než tisícovkou filmů a seriálů bez příplatku. Na službě je také lákavé to, že je zcela bez závazků. Pokud uživatelé přestanou být spokojení, mohou ji kdykoliv jednoduše zrušit tím, že prostě přestanou platit.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze