LG představilo průhlednou TV, která se schová do vaší postele

LG představilo průhlednou TV, která se schová do vaší postele
Fotografie: LG
  • Jedná se o 55" OLED panel se 40% průhledností
  • Televize bude moci vyjíždět přímo z rámu postele
  • Reproduktory mají být integrovány do tenkého rámečku panelu

LG pokračuje v inovacích v oblasti chytrých televizích a jak informuje theverge.com, v rámci virtuálního veletrhu CES 2021 představilo další generaci transparentní televize. Nový panel vyniká vylepšenou průhledností, která činí 40 %, což je výrazný pokrok oproti předchozí generaci, která dosahovala pouze 10% průhlednosti.

Není překvapením, že základem panelu je technologie OLED a úhlopříčka činí 55 palců. LG průhlednou obrazovku prezentuje integrovanou do manželské postele. V případě potřeby celý panel vyjede, ale uživatel bude mít možnost skrze panel běžně i vidět. Panel je údajně navržen tak, že má integrované reproduktory, nicméně výrobce neudává, jak kvalitní zvuk bude.

Řešení průhledného televizního panelu má dle LG budoucnost, a to nejen v domácnostech. Jihokorejský výrobce si jej dovede představit též v restauracích nebo v prostředcích městské hromadné dopravy. Typicky ve vozech metra, kde by průhledný OLED panel mohl „nahradit“ boční okna a zobrazovat doplňkové informace pro cestující.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze