LG představilo zbrusu nové televize s technologií OLED Evo

LG představilo zbrusu nové televize s technologií OLED Evo
Fotografie: LG
  • Panel OLED Evo se objevuje v nové řadě televizí G1
  • K dispozici budou tři různé úhlopříčky
  • Přidanou hodnotou bude vyšší jas oproti starším OLED panelům

Rok 2021 jedle LG velmi významným milníkem v oblasti chytrých televizí s OLED panely. Vše díky tomu, že divize LG Display připravila inovovanou generaci displejů zvaných OLED Evo. Ty totiž poskytnou mnohem jasnější obraz, čímž by se měly definitivně zbavit posledního výraznějšího nedostatku ve srovnání s LCD panely. Nové televize LG s technologií OLED budou nabízet nejen skvělé pozorovací úhly a působivou černou, ale i více než dostatečný jas.

LG OLED Evo

Nové panely OLED Evo se objeví v dnes oznámené řadě chytrých televizí G1. Těšit se můžete na úhlopříčky 55, 65 a 77 palců. Všechny tři varianty budou nabízet nový procesor LG alpha9 s vylepšeným zpracováváním obrazu dle aktuálně přehrávané scény. Označení řady G1 není náhodné. Zadní strana televize je speciálně tvarována tak, aby maximálně přiléhala ke zdi a působila zcela minimalistickým dojmem.

Důraz výrobce klade také na zvukovou stránku TV, které se chlubí sestavením 5.1.2, díky čemuž se dočkáte virtuálního prostorového zvuku. LG také dodává, že technologie vyrovnávání hladiny zvuku by měla dokonale eliminovat situace, kdy se najednou zvýší hlasitost, například při reklamních blocích. Nové chytré televize LG G1 s OLED Evo panely by se měly začít prodávat během jarních měsíců.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze