Listopadové novinky na SkyShowtime: Kaskadér, Yellowstone a druhá řada Lioness

Listopadové novinky na SkyShowtime: Kaskadér, Yellowstone a druhá řada Lioness
Fotografie: SkyShowtime
  • Od 1. listopadu se můžete podívat na 2. řadu Lioness nebo na film The Darkness
  • 14. listopadu bude dostupná druhá část páté řady seriálu Yellowstone
  • A na konci listopadu se můžete těšit na snímek Kaskadér s Ryanem Goslingem

SkyShowtime nabídne divákům v listopadu hned několik zajímavých novinek. Platforma představí seriály jako Lioness (2. řada), The Darkness, Yellowstone (řada 5B), Landman nebo Action. Mezi filmy zařazené do filmotéky patří tituly jako Co bude dál, Panenky na útěku, Imaginární přátelé nebo The Fall Guy (Kaskadér).

Lioness (2. řada)


Datum vydání: 1. listopadu

Špionážní thriller Lioness od Taylora Sheridana, nominovaného na Oscara, se inspiruje skutečným programem americké armády a sleduje život Joe (Zoe Saldaña), jež se jako špičková agentka CIA ve válce proti terorismu snaží najít hranici mezi osobním a profesním životem. Nová řada je plná hvězdných jmen, jako jsou hlavní představitelka a výkonná producentka seriálu Zoe Saldaña, Laysla De Oliveira, Genesis Rodriguez, nominant na cenu Emmy Michael Kelly, držitel Oscara Morgan Freeman a držitelka Oscara a výkonná producentka Nicole Kidman.

The Darkness


Datum vydání: 1. listopadu

The Darkness, natočený podle bestselleru od Ragnara Jónassona, sleduje detektivní inspektorku Huldu Hermannsdóttir (Lena Olin), která vyšetřuje šokující případ vraždy a zároveň se vyrovnává se svými osobními traumaty. Tváří v tvář blížícímu se předčasnému odchodu do důchodu a nucenému přijetí nového partnera je Hulda odhodlána najít vraha, i kdyby to znamenalo ohrozit svůj vlastní život.

Yellowstone (řada 5B)


Datum vydání: 14. listopadu

Celosvětový seriálový hit Yellowstone, na jehož vzniku se podíleli na Oscara nominovaný scenárista Taylor Sheridan a John Linson, zachycuje rodinu Duttonových, která ovládá ten největší souvislý dobytčí ranč ve Spojených státech. Uprostřed měnících se spojenectví, nevyřešených vražd, nezahojených ran a těžce získaného respektu leží ranč, který je v neustálém konfliktu se svým sousedstvím – rozrůstajícím se městem, indiánskou rezervací a prvním americkým národním parkem.

Landman


Datum vydání: 20. listopadu

Seriál Landman s Billym Bobem Thorntonem v hlavní roli, na jehož vzniku se podíleli na Oscara nominovaný Taylor Sheridan a Christian Wallace, se odehrává v pověstných prosperujících městech západního Texasu a vypráví současný příběh hledání bohatství ve světě ropných vrtů. Seriál zachycuje bouřlivý příběh rváčů a divokých miliardářů v byznysu tak velkém, že mění naše klima, naši ekonomiku i geopolitiku.

Action


Datum vydání: 30. listopadu

Action je adrenalinová dokumentární série, která sleduje kaskadérský tým 87North, světoznámou produkční a akční společnost založenou Davidem Leitchem a Kelly McCormick, jak se dostávají do centra pozornosti a odhalují strhující příběhy obyčejných jedinců, kteří propadli elektrizujícímu světu akčních sportů, bojových umění, motokrosu a dalších disciplín. Tito odvážlivci se pohybují ve vysoce oktanovém, dokonale kvalifikovaném a často nebezpečném světě filmových kaskadérských kousků, kde balancují mezi svou profesionální vášní a požadavky každodenního života. Hrají Keanu Reeves, Ryan Gosling a David Harbour.

Imaginární přátelé


Datum vydání: 28. listopadu

Imaginární přátelé je dojemný a veselý příběh o dívce, která zjistí, že může vidět imaginární přátele všech lidí. Vydává se na magickou cestu, aby znovu spojila zapomenuté imaginární přátelé s jejich dětmi, než zmizí. Jako dobrodružství, kterému musíte věřit, abyste ho viděli, je film Imaginární přátelé ideální pro celou rodinu. Scénáře a režie se ujal John Krasinski a v hlavní roli se představí Ryan Reynolds.

Imaginární přátelé

The Fall Guy (Kaskadér)


Datum vydání: 30. listopadu

Režisér akčních snímků David Leitch (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw) se spojil s na Oscara nominovanou hvězdou Ryanem Goslingem (Barbie) a držitelkou Zlatého glóbu Emily Blunt (Oppenheimer) v nejnovějším napínavém projektu inspirovaném stejnojmenným televizním seriálem z osmdesátých let. Kaskadér pracující pro filmovou produkci je najat, aby našel pohřešovaného hlavního herce. Místo toho se však dočká obvinění z vraždy a musí využít svých kaskadérských schopností, aby odhalil skutečného vraha a očistil své jméno.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze