LoveSync: obyčejné tlačítko vám zlepší sexuální život

1
LoveSync: obyčejné tlačítko vám zlepší sexuální život
  • Dvojice tlačítek pomáhá párům definovat chuť na sex
  • Pokud se jejich potřeby sejdou, tlačítka se rozsvítí

Páry, které spolu žijí delší dobu, přirozeně řeší, jak si zachovat funkční sexuální život. Jak se ale prvotní touha vytrácí a naopak přibývají jiné povinnosti, nemusí to být vždy jednoduchý úkol. Přirozenou odpovědí na to by měla být komunikace mezi partnery, ale ta nemusí být z nejrůznějších příčin vždy jednoduchá. Není proto od věci jí trochu pomoci nějakým moderním zařízením.

Umístěte tlačítka, stiskněte, čekejte a...

Hardwarovou část gadgetu příhodně pojmenovaného LoveSync tvoří dvojice tlačítek: jedno pro vás a druhé pro vašeho partnera. Jakmile dostanete náladu na hrátky, tlačítko stisknete a nastavíte časové okno, během něhož jste přístupni k sexuální interakci. Pokud totéž udělá v nastaveném čase i váš partner, obě dvě tlačítka se rozzáří a vyšlou tak jasný signál. Pokud ten druhý neudělá nic, váš požadavek jednoduše vyprší, aniž by se o tom druhý dozvěděl. Svou žádost můžete kdykoli stáhnout dlouhým podržením tlačítka.

Autoři projektu slibují, že takovýto přístup vylepší sexuální život páru minimálně co do četnosti. Podobný přístup podle nich nezabije nezbytnou komunikaci, ale stane se spíše záminkou. Naopak omezí trapné momenty nevydařených předeher anebo přílišný tlak na jednoho z partnerů.

LoveSync
To je věda...

Je to jenom hloupý nápad, nebo technologie pomalu začíná ovlivňovat i ty nejintimnější části našich životů? Komunita kolem crowdfundingového portálu Kickstarter se přiklání ke druhé odpovědi, protože projekt už vybral dostatek financí na rozjezd výroby. První kousky by mohly dorazit už v srpnu a pokud chcete být mezi šťastlivci, připravte si 50 dolarů, tedy asi 1 200 korun s daní. Je to za kvalitnější sexuální život moc, nebo málo? Na to už si budete muset odpovědět sami.