Máte problémy se vstáváním? Tato nositelnost vám pomůže elektrickým šokem

Máte problémy se vstáváním? Tato nositelnost vám pomůže elektrickým šokem
Fotografie: Alarmshock
  • Náramek se vás nejdříve pokouší vzbudit vibracemi
  • Musíte ho deaktivovat pomocí základnové stanice, jinak dojde k nepříjemnému výboji

Ranní vstávání dokáže být nepříjemné, ale pro někoho to může být neřešitelný problém. Každý, kdo má problémy se ráno probudit, určitě vyzkoušel nějaké jednoduché metody, například přestěhovat budík dál od postele, ale společně s tím se vám podaří probudit nejen sebe, ale i zbytek domácnosti.


Projekt Alarmshock, který vybírá peníze na svůj rozjezd na kickstarter.com na to jde sofistikovaněji. Na první pohled vypadá přístroj jako chytré hodinky a podobným způsobem i funguje. Nastavíte si požadovaný čas buzení a hodinky začnou vibrovat. Zároveň se ale spustí odpočet, po jehož uplynutí dostanete elektrický šok. Jeho intenzitu si můžete nastavit ve třech stupních, od lehce nepříjemného, až po opravdu bolestivý podnět. Jediným způsobem, jak tomu předejít, je opravdu vstát a dojít k dokovací stanci, pomocí které odpočet deaktivujete.

Alarmshock

Výrobce slibuje, že pomocí techniky podmíněných reflexů se po nějaké době naučíte vstávat i bez nutnosti aktivace elektrických výbojů. Tento slib přijde zajímavý poměrně velkému počtu lidí, protože záhy po spuštění kampaně se podařilo vybrat dostatek prostředků na rozjezd výroby. Ta by měla být spuštěna v červnu a nejnižší příspěvek, za který můžete získat produkt je 77 liber, tedy asi 2 300 korun.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze