Microsoft mění značku Bing Chat na Copilot a chystá jeho expanzi

Microsoft mění značku Bing Chat na Copilot a chystá jeho expanzi
Fotografie: Unsplash
  • Bing Chat se mění na Copilot
  • Ten se stane součástí operačních systémů, prohlížečů i kancelářských balíků
  • Microsoft se snaží přilákat firmy příslibem většího zabezpečení dat

Před umělou inteligencí se neschováte. Taková je s nadsázkou myšlenka, která shrnuje Microsoft na svém blogu. Oficiálně se týká toho, že společnost sjednocuje svoji rozšířenou nabídku systémů generativní AI dříve známou spíše jako Bing Chat pod značku Copilot. Nejsnáze a bez jakýchkoli omezení si ho můžete vyzkoušet na adrese copilot.microsoft.com.

Copilot

A tento Copilot brzy pronikne prakticky všude, za čím stojí Microsoft. Aktualizace Windows 11 ho integrují rovnou do systému. Podobnou aktualizaci dokonce dostanou na odpočinek pomalu se chystající Windows 10. Stejné vylepšení dostává prohlížeč Edge, komunikační program Skype a také kancelářský balík Microsoft 365.

Copilot

Microsoft tvrdí, že od spuštění služby Bing Chat byla zaznamenána více než 1 miliarda podnětů a dotazů a služba Copilot se již nyní ukazuje jako jistý první krok v oblasti generativní umělé inteligence pro mnoho organizací. Díky komerční ochraně dat Copilot se podněty a odpovědi neukládají, Microsoft k nim nemá přístup a nepoužívá je k trénování základních modelů. Copilot je navíc založen na nejnovějších modelech OpenAI, včetně GPT-4 a DALL-E 3, které nabízejí možnosti generování textu a obrázků v jednom jednotném prostředí.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze