Na jaké filmy se můžete v listopadu těšit na Netflixu?

Na jaké filmy se můžete v listopadu těšit na Netflixu?
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • V pátek vyjde životopisný film o Dianě Nyas a dokument o Sylvestrovi Stallonovi
  • V polovině listopadu vyjde nový vánoční romantický film
  • A 22. listopadu začne reality show Hra na Oliheň: Výzva

Začíná nový měsíc a s tím i další novinky, které Netflix uvede. Pomalu se blíží i vánoční čas, a tak se můžeme těšit i na tento typ filmů. Kromě nových snímků streamovací služba uvede i starší kousky, my se ale zaměříme jen na nové filmy a seriály. Které patří mezi ty nejočekávanější?

NYAD

Už tento pátek se můžete podívat na premiéru životopisného filmu NYAD. Snímek pojednává o novinářce a plavkyni Dianě Nyas, která se ve svých 64 letech stala prvním člověkem, který přeplaval z Kuby na Floridu bez pomoci žraločí klece. V hlavní roli se předvede Annette Bening, která byla za roli Diane nominovaná na Oscara.

Nejlepší Vánoce na světě

16. listopadu Netflix uvede vánoční romantickou komedii Nejlepší Vánoce na světě (Best. Christmas. Ever!). Ve filmu režírovaném Mary Lambert uvidíme Brandy Norwood jako Jackie, Heather Graham jako Charlotte a Jasona Biggse jako Roba, Charlottina manžela. Osud tyto dvě rodiny spojí poté, co se Charlotte s Robem vydají k Jackie a jeho manželovi, kdy chce Charlotte dokázat, že jejich život nemůže být tak dokonalý, jak prezentují. Málem ale kvůli tomu zničí Vánoce oběma rodinám.

Zabiják

Na tento thriller se můžete dívat od 10. listopadu. Film režíroval David Fincher, který dříve režíroval snímky jako Zmizelá, Zodiac a Mank. V hlavní roli uvidíte Michaela Fassbendera jako osamělého, chladného muže bez lítosti, který pracuje jako profesionální zabiják. Film byl natočen podle stejnojmenného grafického románu Alexise Noleta.

Sly

Pokud máte rádi Sylvestra Stalloneho, víte, že mu blízcí říkají Sly. A právě o něm je připravovaný dokumentární film, který vyjde na Netflixu už v pátek. Velmi podobně jako jiné dokumentární filmy o Schwarzeneggerovi či o Beckhamovi, i tento bude vyprávět sám Sylvester Stallone. Dozvíte se tak, jak se z neznámého člověka stala hollywoodská hvězda. V dokumentu mimo jiné uvidíte o Qunetina Tarantina, Arnolda Schaezeneggera či Taliu Shire, která hrála Adrianu ve filmech Rocky.

Hra na oliheň: Výzva

Skutečná hra a skutečná výhra. Korejský seriál Hra na oliheň měl takovou sledovanost, že se Netflix rozhodl udělat tuto hru skutečnou. 456 hráčů se zúčastní série her, kdy na konci jeden z nich vyhraje 4,56 milionu dolarů. Stejně jako v seriálu půjde i o zkoušku lidského charakteru a o to, kdo je schopný udělat téměř cokoliv pro peníze. Reality show se ale samozřejmě bude lišit v jednom podstatném bodě – vyřazení nezemřou.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze