HBO Max se v ČR na Max změní během jara 2024

HBO Max se v ČR na Max změní během jara 2024
Fotografie: Kristýna Dvořáčková, fZone.cz
  • Dočkáme se navýšení počtu titulů v nabídce
  • Zřejmě dojde i na změnu nabídky tarifů

Někomu by se mohlo zdát, že hlavní změny kolem streamovacích služeb na českém trhu jsou rokem 2023 za námi, avšak opak může být pravdou. Jak už jsme vás informovali letos na jaře, HBO Max čeká velká proměna na službu Max. Důvodem je primárně fakt, že dojde ke sloužení dvou doposud samostatných služeb, a to HBO Max a Discovery+. Druhá jmenovaná například na českém trhu ani není k dispozici. Očekávaná změna už navíc letos v květnu proběhla na trhu v USA.

Jak informuje server digitaltveurope.com, společnost Warner Bros. Discovery oznámila zavedení služby Max na vybraných evropských trzích během jara 2024. První na řadu mají přitom přijít trhy, kde v současné době figuruje služba HBO Max, tedy samozřejmě i ten český. Přímo jmenovány jsou země ze střední a východní Evropy, severské státy, Španělsko, Portugalsko a Nizozemsko.

Kromě navýšení počtu titulů v nabídce společnost ve službě Max láká i na klíčové sportovní události, a to skrze stanici Eurosport. Jmenovitě má jít například o Olympijské hry v Paříži, které se konají právě v příštím roce, což bude představovat velké lákadlo a potencionálně tedy spousty uživatelů, kteří si službu předplatí. V tuto chvíli se nehovoří o tom, že by se nějak měnila nabídka tarifů, nebo dokonce koncových cen. V současné době je k dispozici pouze jediný tarif za 199 Kč měsíčně bez reklam, přičemž uživatelé, kteří HBO Max používají od začátku, platí jen 132 Kč.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze