Na jaké novinky se můžete v září těšit na SkyShowtime?

Na jaké novinky se můžete v září těšit na SkyShowtime?
Fotografie: SkyShowtime
  • Od 5. září si můžete pustit nový seriál Douglas is Cancelled
  • V nabídce také bude druhá řada seriálu Tulsa King se Sylvestrem Stallonem
  • A podívat se můžete i na film Zimní prázdniny

SkyShowtime představil novinky ve svém obsahu, který bude dostupný letos v září. Platforma představí nový seriál Douglas is Cancelled nebo 2. řadu seriálů Tulsa King a Frasier. Mezi filmy zařazené do filmotéky patří titul Zimní prázdniny.

Douglas is Cancelled

Datum vydání: 5. září

Douglas Bellowes (Hugh Bonnevilee) je zkušený a uznávaný hlasatel zpráv v pořadu Live At Six a vypravěč. Je ve středním věku, má už pár šedin a miluje život, který si se svou ženou Sheilou (Alex Kingston) vytvořili. V zákulisí potřebuje Douglas neustále ujišťovat od své kolegyně hlasatelky Madeline (Karen Gillan), která je mladší, technicky zdatná a na sociálních sítích jako doma. Douglas je považován za národní poklad, který zřejmě nemůže udělat nic špatně, a jeho život je privilegovaný až do chvíle, kdy na svatbě svého bratrance pronese neuvážený vtip, který zaslechne jeden z hostů a vyhrožuje mu, že jeho komentář zveřejní na sociálních sítích.

Během nastalé hysterie a digitální bouře se rozebírá Douglasova údajná netaktnost. Vše narůstá do neuvěřitelných rozměrů a každý na to má svůj názor. Ve snaze uniknout z kontroverze se Douglas ocitá v chaotické a nezvladatelné situaci. Může se spolehnout na podporu od svého agenta a kolegů? Jaký bude Douglasův další krok? Stal se obětí „cancel culture“? Jaká je motivace Madeline zveřejňovat Douglasovým jménem příspěvky 2 milionům sledujících? Přítel nebo nepřítel? Toť otázka.

Tulsa King (2. řada)

Datum vydání: 18. září

Tulsa King sleduje příběh mafiánského kápa Dwighta Generála Manfrediho, který je po 25 letech propuštěn z vězení a vyhoštěn svým šéfem, aby si založil pobočku v Tulse v Oklahomě. Dwight si uvědomuje, že jeho mafiánská rodina pro něj nemusí chtít jen to nejlepší, a tak pomalu buduje partu ze skupiny pochybných osobností, aby mu pomohla založit nové zločinecké impérium na místě, které by pro něj mohlo být jinou planetou.

Frasier (2. řada)

Datum vydání: 23. září

V nové řadě seriálu Frasier sledujeme další kapitolu života Frasiera Cranea (Kelsey Grammer), který se vrací do Bostonu, aby čelil novým výzvám, navázal nové vztahy a s trochou naděje si konečně splnil jeden nebo dva staré sny. První řadu seriálu Frasier si momentálně můžete pustit exkluzivně na SkyShowtime.

Zimní prázdniny

Datum vydání: 30. září

Silný příběh o nepravděpodobném poutu mezi neposlušným studentem, neoblíbeným profesorem a šéfkou školní jídelny, kteří jako jediní zůstanou během vánočních prázdnin ve škole a pomohou si navzájem pochopit, že nejsou svázáni minulostí. V dojemném snímku hraje držitel Zlatého glóbu Paul Giamatti, držitelka Oscara Da’Vine Joy Randolph a nováček Dominic Sessa.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze