Netflix a Max tento týden: velkolepý závěr Rodu draka a strhující Umbrella Academy

Novinky pro tento týden na Netflixu a Maxu
Netflix a Max tento týden: velkolepý závěr Rodu draka a strhující Umbrella Academy
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Na Maxu je od dnešního dne dostupný poslední díl druhé série Rodu draka
  • Netflix nabízí závěrečnou řadu Umbrella Academy
  • A v nabídce je i několik zajímavých dokumentů

Začíná nový týden, a tak jako vždy přinášíme i další novinky, které tento týden uvedou streamovací platformy. Ačkoliv Max aktuálně táhne na kompletní program olympijských her, je tu i závěrečný díl Rodu draka. Netflix zase nabídne závěrečnou řadu Umbrella Academy, korejskou reality show a několik zajímavých dokumentů ze zvířecí říše.

Umbrella Academy

Sedm sourozenců s nadpřirozenými schopnostmi, které vychoval Sir Reginald Hargreeves, se naposledy pokusí zachránit celý svět. Od 8. srpna si můžete na Netflixu pustit závěrečnou 4. řadu. Ve třetí sérii se sourozenci ocitli v jiné časové ose, kdy jejich otec adoptoval úplně jiné děti a pojmenoval je The Sparrow Academy. Ve čtvrté sérii bude opět nová časová osa, kdy ale ani jeden ze sourozenců nemá žádné nadpřirozené schopnosti. Budou tedy muset přijít na to, jak čelit nepřátelům bez superschopností.

Co se psovi honí hlavou

Jestliže máte doma jako domácího mazlíčka psa, tak tento dokument je především pro vás. Netflix před dvěma lety vydal dokumentární film o kočkách, a tak jsou nyní na řadě psi. Dozvíte se tak, jak došlo k domestikaci psů a jak to kdysi všechno u vlků začalo. Uvidíte nejrůznější plemena, kdy je každé šikovnější na něco jiného. Odborníci vám také vysvětlí, jak vlastně s námi psi komunikují, co všechno jsou schopni na páníčkovi poznat a jak vyjadřují svoje emoce.

Co se psovi honí hlavou

Rod draka

Dnes uvedl Max závěrečný díl druhé série. Nebudeme nic prozrazovat, ale připravte se na dlouhé dialogy, kdy se na poslední chvíli snaží někteří Targaryeni ještě zabránit válce. Vojáci jsou ale již na cestě a jedno je jasné – ve třetí sérii se máme na co těšit.

Tajuplný svět zvuků s Davidem Attenboroughem

Od středy můžete na Netflixu sledovat dokumentární seriál, který vám přiblíží nejrůznější zvuky zvířat. Některé ani nemůžeme slyšet, ale i ti nejmenší tvorové na naší planetě se díky zvukům orientují a domlouvají. Pomocí nejmodernějších zvukových technologií vám David Attenborough vysvětlí, jak mezi sebou komunikují nejrůznější zvířata – včely, hyeny, lvi, ptáci, kajmani a další.

Influenceři

Od úterý se můžete na Netflixu podívat na novou korejskou reality show, kde se utká celkem 77 známých influencerů, kteří se budou snažit přitáhnout pozornost diváků. Influenceři byli vybráni podle počtu sledujících, ale i napříč generacemi. Uvidíte tak mezi sebou soupeřit zpěvačku, herce, makeup artistku, cestovatele, komika a další.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze