Nakoukněte se slavným youtuberem do útrob luxusního apartmánu v oblacích

1
Nakoukněte se slavným youtuberem do útrob luxusního apartmánu v oblacích
  • Casey Neistat využil služeb Emirates při letu z Bruselu do Dubaje
  • Cena letenky je okolo 200 tisíc korun
  • Apartmány jsou inspirovány Mercedesem třídy S

Pokud sledujete světovou YouTube scénu, tak jméno Casey Neistat jistě moc dobře znáte. Pokud ne, tak nevadí. Jen si v rychlosti povíme, že jde o jednoho z nejúspěšnějších youtuberů, který pravidelně dostává pozvánky od různých společností, aby otestoval jejich produkty a natočil o nich video. V minulosti se tak účastnil například akcí Mercedesu. Nyní si ho pozvala společnost Emirates, aby v jejím letadle otestoval první třídu, o které jsme nedávno psali.

Casey Neistat se proletěl z Bruselu do Dubaje a podle všeho byl nadšen. Soukromý pokoj, který byl inspirovaný Mercedesem by vás vyšel minimálně na 9 300 dolarů, tedy okolo 200 tisíc korun. I kdyby Casey Neistat nedostal pozvánku, tak by svými více jak osmi miliony odběrateli nejspíš neměl problém takové služby využít.

V krátkosti bychom mohli první třídu na palubě Boeingu 777 popsat tak, že tam máte vše, na co si vzpomenete: skříně, televizory, polohovací lůžka, minibary a tak dále. No, nebudeme vás napínat – podívejte se prostřednictvím Casey Neistata do útrob jednoho z nejluxusnějších pokojů, které si můžete ve vzduchu dopřát.

Zdroj: businessinsider.com