Novou první třídu ukázaly i aerolinky Emirates. Spolupracoval na ní Mercedes-Benz

Novou první třídu ukázaly i aerolinky Emirates. Spolupracoval na ní Mercedes-Benz
  • Apartmány jsou inspirovány Mercedesem třídy S
  • Minutovou reklamou vás provede Jeremy Clarkson
  • Ven se můžete koukat i z prostředního apartmánu díky virtuálnímu okénku

Pohodlně se usaďte, uchopte vaše přesnosné multimediální zařízení a klidně si k tomu ještě uvařte lahodnou kávu. I tak pocítíte jen zlomek pohodlí, které na vás čeká v první třídě aerolinek Emirates. Nedávno jsme psali o singapurských aerolinkách, které ukázaly svojí představu toho nejluxusnějšího cestování. Jak je na tom konkurence v podání Emirates?

Ihned při vstupu uvidíte záři národního stromu SAE, která osvítí cestu do jedné ze šesti exkluzivních privátních kabinek. Jakmile se v jedná takové ubytujete, dostanete pyžamo či kosmetickou sadu od Bulgari. V kabince na vás čeká sedadlo obšité luxusní kůží a 32palcový televizor s vysokým rozlišením, kde lze údajně sledovat až 2 500 televizních stanic.

Zatímco dříve bylo v první třídě hned osm míst pro cestující, nově se počet sníží na míst šest. Kabinka má přes 10 metrů čtverečních. I z prostředního apartmánu se můžete podívat z okénka ven, a to diky obrazovce.

Zažít první třídu můžete například při cestě do Chicaga a Austrálie. Postupně budou jednotlivé destinace přibývat. Apartmány jsou inspirovány Mercedesem třídy S a průvodcem reklamou se příhodně stal Jeremy Clarkson.

Zdroje: emirates.com, emirates.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze