Napínavý thriller plný zvratů, film podle karetní hry a dokument o hráčích NFL

Na co se o víkendu podívat na Netflixu a Maxu
Napínavý thriller plný zvratů, film podle karetní hry a dokument o hráčích NFL
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Netflix nabízí italský film Zmizely v noci a seriál Výbušná koťátka
  • Na Maxu se můžete podívat na seriál, který přiblíží olympijské sportovce
  • A na obou platformách je v nabídce komedie Ženy sobě

Blíží se víkend a pokud vysoké teploty špatně snášíte, asi se budete držet spíše doma. Jestliže se chcete podívat na nějaké nové filmy a seriály, pak vám jako každý pátek přinášíme tipy ze streamovacích platforem. Netflix nabízí povedený italský thriller a Max připravil seriál, kde v každém dílu představí jiného sportovce, který se zúčastní letošních letních olympijských her. V nabídce jsou ale i další tituly.

Zmizely v noci

Pietro a Elena se zrovna rozvedli a mají dohodu ohledně péče svých dvou dětí. Když děti spí u otce, v noci najednou zmizí a on si myslí, že to má spojitost s jeho problematickou minulostí. Když se mu následně únosce ozve a požaduje 150 000 eur, Pietro zajde za starým známým pro půjčku. Jenže ten mu peníze dá jen za převoz drog. Kvůli dětem otec obchod přijme, jenže ačkoliv peníze nakonec získá, nic nejde podle plánu, a navíc to vypadá, že celý únos byl úplně jinak než se zdálo. Italský thriller můžete nyní sledovat na Netflixu.

Výbušná koťátka

Od dnešního dne můžete na Netflixu sledovat seriál natočený podle oblíbení karetní hry Výbušná koťátka. Bůh je seslán na Zemi, aby v něj lidé začali opět věřit. A aby co nejlépe zapadl, je přeměněn v kočku. Jenže stejný nápad dostanou i v pekle, a tak se na Zemi potkají Bůh a Belzebubka. A naschvály na sebe nenechají dlouho čekat.

Receiveři

Receiveři

Netflix uvedl nový dokumentární seriál, který vám zblízka představí pět chytačů, kteří hrají NFL. Postupně budete sledovat ragbyové hráče Justina Jeffersona, Deebo Samuela, George Kittleho a Amon-Ra St. Browna. Kromě sezóny 2023 nahlédnete i do jejich osobních životů a k úspěchům se vyjádří jak samotní hráči, tak jeho nejbližší.

Ženy sobě

Tato americká komedie není zrovna novinkou, ale Max ji nyní zařadil do své nabídky. A pokud máte předplatné jen na Netflixu, tak tam film najdete také. Annie a Lillian jsou nejlepší kamarádky. Lillian ji jednoho dne ukáže snubní prsten a požádá ji o pomoc s přípravami na svatbu a rozlučku. Kolem jsou ale i další kamarádky družičky, které neustále předělávají její nápady. Lehce se tak stane, že nic nejde podle plánu a nejednou se všechny dostanou do trapných situací. V hlavních rolích uvidíte Kristen Wiig, Rose Byrne, Melissu McCarthy a Mayu Rudolph.

Athletes to watch Paris 2024

Letní Olympijské hry 2024 jsou za rohem a Max je nabídne všem předplatitelům bez ohledu na to, zda máte přikoupený sportovní balíček. V novém seriálu se postupně seznámíte s olympijskými sportovci, kteří reprezentují svoji zemi. Uvidíte například Enza Leforta, Teresu Portelu, Niklase Kaula či Leonarda Fabbri. Nechají vás nahlédnout do soukromí, uvidíte jejich přípravy na olympiádu i předchozí vítězství na soutěžích.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze