Závěrečná řada Vikingů: Valhalla a ďábelsky vtipný seriál Výbušná koťátka

Novinky pro tento týden na Netflixu a Maxu
Závěrečná řada Vikingů: Valhalla a ďábelsky vtipný seriál Výbušná koťátka
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Max nabízí další díl seriálu Rodu draka
  • Netflix uvede italský thriller Zmizely v noci
  • A podívat se můžete i na německou komedii Hra na city

Začíná další červencový týden a streamovací platformy si pro nás připravily několik novinek. Pokud znáte hru Výbušná koťátka, můžete se těšit na nový komediální seriál. Netflix také tento týden vydá závěrečnou řadu Vikingů a Max zveřejnil další díl Rodu draka. Vybrat si můžete dle svého gusta.

Výbušná koťátka

Seriál udělaný podle karetní hry bude od pátku dostupný na Netflixu. Bůh je seslán na Zemi v podobě roztomilé kočičky, aby znovu navázal kontakt s lidmi. Brzy ale potká Belzebubku, která v kočičím převleku trápí lidi a chce Boha mučit. Začne tak boj mezi dobrem a zlem v podobě mluvících koček. Ty jsou v jednu chvíli roztomilé a v druhé se změní v zákeřné potvory.

Zmizely v noci

Italský thriller, který můžete od čtvrtka sledovat na Netflixu, vás vezme do mafiánského podsvětí. Pietro je otcem dvou dětí, které si pravidelně bere od bývalé manželky. Jedné noci však děti zmizí a únosce chce za jejich vydání 150 000 eur. Aby své děti získal zpátky, nezbude mu nic jiného, než zkontaktovat dávného přítele a převézt pro něj zásilku drog, aby dostal potřebné peníze.

Zmizely v noci

Rod draka

Od dnešního dne můžete na Maxu sledovat čtvrtý díl Rodu draka. I přes všechnu snahu Rhaenyry zachovat mír je po posledním rozhovoru s Alicent jasné, že válce se nedá vyhnout. Criston Cole chce postupně obsazovat hrady a získat tak větší armádu. Jenže když se do války zapojí draci, mrtvých bude mnohem více.

Hra na city

Od pátku 12. července se můžete na Netflixu podívat na německou komedii. Jan a Pii spolu chodí krátce a Jan chce poznat Piiny přátele. Uspořádají proto herní večer, kam přijdou všichni kamarádi a zdá se, že vše bude probíhat v dobré náladě. Vše se ale změní ve chvíli, kdy dorazí expřítel Pii a začne se předvádět.

Vikingové: Valhalla

Třetí a zároveň poslední série vyjde na Netflixu ve čtvrtek. Seriál se odehrává více než sto let po událostech, které se staly v seriálu Vikingové. Od poslední série by se měl děj posunout o sedm let. Osudy tří Vikingů – Feydis, Leifa a Haralda jsou stále rozdělené a každý se stal vůdcem v jiném městě. Poslední série se znovu zaměří na jejich cesty a výzvy a dá se předpokládat, že se na konci cesty všichni shledají.

Šoumen krokodýl

Netflix myslí i na mladší diáky a od zítřejšího dne si můžete pustit komedii o krokodýlovi Lyleovi, který se schovává v podkroví jednoho New Yorského domu. Do něj se zrovna nastěhuje rodina Primmů a malý Josh Lylea objeví a skamarádí se s ním. Jenže dospělí moc s krokodýlem kamarádit nechtějí, i když umí zpívat a je přátelský.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze