Nejnovější tituly? Temná komedie KAOS a drsný dokument o nejhorších ex

Novinky pro tento týden na Netflixu a Maxu
Nejnovější tituly? Temná komedie KAOS a drsný dokument o nejhorších ex
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Netflix uvede seriál o únosu indického letadla
  • Podívat se také můžete na biografický film o Whitney Houston
  • A Max přichází s novým seriálem, který zachycuje drsný svět Rio de Janeira

Poslední prázdninový týden přinesl slušnou nálož nových titulů, a to především na Netflixu. Ten nabízí hned několik seriálů. Některé vás pobaví a z některých vás bude mrazit. Nejočekávanější novinkou je KAOS, kde zazářil Jeff Goldblum a Max uvedl nový seriál o fotografovi, který se živí fotografováním přestřelek gangů.

KAOS

Jeff Goldblum je velký vládce Zeus, který vládne celému světu a aby se za něj lidé modlili, je vždy potřeba na Zemi vytvořit nějakou tu katastrofu. Nepředstavujte si ale řeckého boha v bílých šatech s korunou, tento Zeus chodí oblečený stylově a na lidech mu příliš nezáleží. Jednoho dne si ale najde na čele vrásku a začne věřit tomu, že se blíží jeho konec vlády. A jeho obavy jsou celkem oprávněné, Prometheus na něj totiž připravuje spiknutí. Dramatický seriál s kapkou humoru uvede Netflix ve čtvrtek.

Nejhorší ex

Od tvůrců seriálu Nejhorší spolubydlící přichází na Netflix od středy nový dokumentární seriál, který odhalí ty nejhorší expartnery, které si kdo mohl přát. Uvidíte skutečné záběry z místa činu, uslyšíte autentické telefonáty na policii i výpovědi přeživších. Tento dokument jasně ukáže, jak moc blízko je od lásky k vraždě, pokud si vezmete psychicky narušeného jedince, který je schopen vás klidně i zabít.

Nejhorší ex

Město bohů: Boj zuří dál

Max uvedl nový seriál, který sleduje fotografa Wilsona, který pracuje pro noviny v Rio de Janeiru a zaměřuje se na pouliční střety gangů a policie. Ačkoliv svoji práci má rád, na druhou stranu není nadšený z toho, že jeho sláva vychází ze snímků zachycujících smrt. Šestidílný seriál je v záběrech velmi surový, aby ukázal realitu života. Dostupný je aktuálně první díl, který vás uvede do děje a představí kromě Wilsona i další postavy.

IC814

Seriál byl natočen podle skutečných událostí, které se odehrály v roce 1999. 24. prosince toho roku mířilo letadlo společnosti Indian Airlines z letiště Tribhuvan v Káthmándú v Nepálu do Dillí v Indii. Jenže během letu došlo k únosu letadla a únosci kapitánovi nařídili přistát hned na několika místech, včetně Afgánistánu, kde v té době vládl Talibán. Jak nakonec nejdelší únos letadla v historii Indie dopadl, se dozvíte od čtvrtka na Netflixu.

Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody

Jedna z nejlepších zpěvaček světa – Whitney Houston, začínala jako sboristka v New Jersey. Biografický film, který v úterý Netflix zveřejní, ukáže, jak se tato na první pohled obyčejná dívka dostala mezi nejoblíbenější zpěvačky ve své době. Kromě cesty na vrchol slávy uvidíme i pohled do soukromí, boj s drogami a samozřejmě uslyšíme ty nejlepší písničky, které ji proslavily. Pokud se vám nechce čekat, film je dostupný také na Maxu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze