Tipy na víkend: Mexické drama plné zvratů a česká oddechovka, u které se zasmějete

Na co se o víkendu podívat na Netflixu a Maxu
Tipy na víkend: Mexické drama plné zvratů a česká oddechovka, u které se zasmějete
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Na Maxu se můžete podívat na nový kuchařský seriál o veganských pokrmech
  • Netflix nabízí francouzskou akční komedii
  • A podívat se také můžete na dokument o vraždě známého hráče NFL

Končí pracovní týden, a pokud hledáte, na co se o víkendu podívat, pak vám přinášíme nejnovější tipy na filmy a seriály, které vyšly na Netflixu a Maxu. Můžete si vybrat mezi akční komedií, temným seriálem nebo českou komedií. Na výběr je toho ale mnohem více.

Neštěstí

Netflix uvedl mexický seriál, který ukáže, jak jedna nešťastná událost změní životy všech. V bohatší čtvrti se chystá oslava narozenin jednoho z dětí. Když si ale děti hrají v nafukovacím hradě, zvedne se vítr a ten hrad zvedne ze země. Tři děti při tragédii zemřou a jedno se později nalezne. Z tragédie je obviněn zaměstnanec, který se stará o dům a v den oslavy se měl postarat o připevnění hradu. Postupně se ale začne ukazovat, že je všechno jinak a celý případ je zamotanější.

Nice Girls

Nová francouzská akční komedie, kterou tento týden uvedl Netflix. Leo pracuje u policie a hledá svého bratra Luda, který zmizel. Následně se ukáže, že byl zabit v Hamburku, ale nikdo neví, proč tam jel. Z Německa tak pošlou posilu, která má pomoci vyřešit případ. Místo očekávaného německého policisty však přijede Melanie, která si stejně jako Lea nebere moc servítky. Společně tak musí přijít na to, proč Ludo zemřel, ale zároveň musí čelit problémům v Nice.

Nice girls

Neslýchané: Vražda Aira McNaira

Nový dokumentární film vám přiblíží vraždu Aira McNaira, který byl zadákem americké NFL. Toho našli v roce 2009 zastřeleného v bytě s další ženou. Okolnosti vraždy jsou ale zvláštní a není ani jasné, proč se nacházel v cizím bytě. Dokument postupně s odhalením skutečnosti o vraždě, popisuje i jeho život a jak se dostal k americkému fotbalu.

Vegansky a dokonale s Charity Morgan

Na Maxu si můžete pustit pořad o vaření s Charity Morgan. Ta je vdaná za bývalého hráče NFL a pro některé hráče i vaří. Chce ukázat, že i v restauracích se mohou nabízet veganská jídla, která budou chutnat i těm, kteří masu neřeknou ne. Majitelé restaurací si Charity pozvou, aby jim na jídelní lístek přidala pár jídel, které budou zapadat do jejich nabídky.

Po čem muži touží 2

Pokud chcete nějakou tu oddechovku, pak se na Netflixu podívejte na českou komedii. Irena Kropáčková je psycholožkou, která se zaměřuje na partnerské vztahy. Sama ale přijde partnerovi na nevěru, a tak aby zapomněla, vydá se s kamarádkou do města, kde si dají víno. Opilá Irena pak prochází parkem, kde se odehrává festival a vědmě řekne, že chce být chlap. A ráno se opravdu probudí jako muž – ale chovat se tak neumí. S tím ovšem pomůže soused, který byl do Ireny zamilovaný.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze