Filmové hity pro děti: 5 nejzábavnějších titulů ke zhlédnutí na Netflixu

zhodnocení
Filmové hity pro děti: 5 nejzábavnějších titulů ke zhlédnutí na Netflixu
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • V nabídce je nejnovější film o Spongebobovi a celém městečku Zátiší Bikin
  • Oblíbený je i film Ferdinand o býkovi, který nechce zápasit v aréně
  • A pustit si můžete i Kocoura v botách, který se vydá hledat hvězdu přání

Letní prázdniny se chýlí ke konci a pokud už máte po dovolené a nevíte, jak zabavit děti, můžete jim pustit film, u kterého se pobaví. Netflix má opravdu bohatou nabídku dětských titulů, a to jak pro menší, tak větší děti. A těchto pět filmů je mezi dětmi opravdu oblíbených.

Ferdinand

Býk Ferdinand žije na španělském statku, kde má být od mala cvičen do arény. Protože ho ale nebaví bojovat, uteče a začne žít v rodině s holčičkou Ninou, která s otcem prodává květiny. Na květinovém festivalu ve městě ho ale píchne včela a on zničí celé město. Cizí ho tak považují za nebezpečného a on se opět dostane do statku s býky. Musí tak přesvědčit i ostatní zvířata, aby mu pomohla utéct a on se znovu mohl setkat s Ninou.

Záchrana Zátiší Bikin: Veverka Sandy zasahuje

Spongebob je u dětí velmi oblíbený, a tak kromě seriálu bylo vytvořeno i několik filmů. Tento nejnovější pojednává o vylovení celého obyvatelstva Zátiší Bikin Výzkumem podmořského života. Ti z nich chtějí udělat hračky pro děti. Chybí jim ale Spongebob, který se společně se Sandy vydá na souš, aby celé městečko zachránil.

Záchrana Zátiší Bikin: Veverka Sandy zasahuje

Jednorožec Thelma

Thelma je poník, který žije s ostatními zvířaty na statku. Ona je ale jiná – touží být hudební hvězdou, ale připadá si příliš obyčejná oproti slavným zpěvákům. Aby vypadala jako jednorožec, nalepí si na čelo mrkev. Jenže v tu chvíli jede okolo auto s barvami, které se v zatáčce vylijí přímo na Thelmu. Ta tak dostane duhovou barvu se třpytkami a najednou opravdu vypadá jako jednorožec. Brzy se z ní stane známá pěvecká hvězda, jenže postupem času je jí jasné, že svůj pravý původ nebude moci skrývat navždy.

Kocour v botách: Poslední přání

Kocoura v botách zná ze Shreka každé dítě a nejspíš i dospělý. Ten zjistí, že mu zbývá z devíti životů už jen jeden, a tak chce svoji kariéru pověsit na hřebík. Svůj oblek pohřbí a chce dožít v domově s dalšími kočkami. Jednoho dne ale zjistí, že existuje hvězda přání, která by mu mohla opět dát devět životů. Společně s Čiči tlapičkou a čivavákem se ji vydají hledat. Po cestě ale zjistí, že o hvězdě přání ví i jiní a chtějí ji také.

Leo

Leo je ještěr, kterému je už přes 70 let. Společně se svým želvím kamarádem žijí celý život v akváriu na základní škole na Floridě. Když Leo zjistí, že mu zbývá už asi jen rok života, rozhodne se utéct a zkusit, jaké je to žít venku. Místo toho se ale dostane na víkend k jedné z žákyň, která zjistí, že dokáže mluvit. Začne tak postupně všem žákům radit s jejich dětskými potížemi a jak se s nimi vyrovnat. A také přijde na to, že vlastně život prožil tak, jak chtěl.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze