Netflix hledá do firemního letadla letušku. Za rok si vydělá až 8 milionů korun

Netflix hledá do firemního letadla letušku. Za rok si vydělá až 8 milionů korun
Fotografie: Mollie Sivaram, Unsplash
  • Netflix najme jednoho zaměstnance do svého soukromého letadla na základnu v San Jose v Kalifornii
  • Nová letuška nebo stevard si může za rok vydělat 60 až 385 tisíc dolarů
  • Kromě běžných pracovních povinností bude zaměstnanec odpovídat za letecký sklad

Netflix hledá letušku nebo stevarda, který by se připojil k posádce snů. Streamovací gigant Netflix najme jednoho zaměstnance do svého soukromého letadla na základnu v San Jose v Kalifornii poblíž sídla společnosti v Los Gatos. Nový zaměstnanec má možnost si za rok vydělat 60 až 385 tisíc dolarů (zhruba 1,3 milionu až 8,5 milionu korun). Netflix o volné pracovní pozici informoval na svých stránkách.

Kromě běžných pracovních povinností, jako je provádění předletových prohlídek kabiny a bezpečnostních instruktáží, bude nová letuška či stevard odpovídat za letecký sklad. „Kandidáti budou muset profesionálně zastupovat společnost při plnění povinností a za všech ostatních okolností. Uchazeči o práci by měli přijmout kulturu Netflixu a měli by být schopní umět vést malý tým lidí a působit sebevědomě,“ uvedla streamovací platforma. Netflix od kandidátů na práci očekává, že budou schopni pomoci společnosti zajistit důvěryhodnou leteckou dopravu a měli by být schopní vykonávat svou práci diskrétně.


Netflix nabízí až 385 tisíc dolarů ročně. Konečná výše finanční odměny se ale bude odvíjet od řady faktorů včetně dosažených kariérních zkušeností a dovedností. Podle cnbc.com tato pracovní pozice vyžaduje také flexibilitu. Pracovní doba se bude každý den lišit. Nového zaměstnance čekají vnitrostátní i mezistátní lety, které se mohou konat také o víkendech nebo o svátcích.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze