Novinky na streamu: Česká komedie Život pro samouky a zpověď bratrů Menendézových

Novinky pro tento týden na Netflixu a Maxu
Novinky na streamu: Česká komedie Život pro samouky a zpověď bratrů Menendézových
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Max nabízí horor s upíří tématikou
  • Netflix nabídne dokument o zavraždění a zmrzačení 17leté dívky
  • A podívat se můžete i na oblíbenou seznamovací reality show

Jako každé pondělí, i tentokrát vám přinášíme novinky, které můžete zhlédnout na streamovacích platformách Max a Netflix. Max s blížícím se Halloweenem uvedl nový horor natočený podle knihy Stephena Kinga a Netflix nabízí dokument o bratrech Menendézových, seznamovací reality show nebo českou oddechovou komedii.

Prokletí Salemu

Halloween se nezadržitelně blíží a Max přišel s novým hororem, který byl natočen podle knižní předlohy od Stephena Kinga. Podle něj byla natočena řada dnes již kultovních filmů. Do městečka Salem přijede spisovatel Ben Mears, který zde kdysi žil a zabili mu zde i rodiče. Jede sem načerpat novou inspiraci, místo toho se ale bude muset semknout s několika místními obyvateli a čelit armádě upírů, která je chce dostat.

Bratři Menendézovi

Od dnešního dne se můžete podívat na dokumentární film o bratrech, kteří zastřelili brokovnicí své rodiče. Nedávno jsme mohli zhlédnout seriál Monstra: Příběh Lylea a Erika Menendézových natočený podle jejich příběhu, a nyní si můžete poslechnout jejich názor s odstupem desítek let. Uslyšíte příběh z jejich pohledu a oba se vrátí zpět do dětských let, kdy byli zneužíváni otcem. V dokumentu vypovídají i příbuzní odsouzených, porota a další zainteresovaní.

Bratři Menendézovi

Život pro samouky

Od středy se můžete na Netflixu podívat na českou komedii, která vás zavede do krize středního věku. Kláře (Jana Plodková) je 40 let a její manžel jí najednou oznámí, že se chce rozvést. Ona se tak najednou z rodinného života, kdy řešila klasický kolotoč práce, domácnost a děti, ocitne znovu na začátku, kdy má chodit na rande a seznamovat se s muži. Zároveň se ale musí poprat s dcerou, která je zrovna v pubertě, a do cesty se jí v práci připlete i vztahová koučka, která ji chce naučit, jak má mít ráda samu sebe.

Konec mlčení: Případ Marie Soledadové

Ve čtvrtek Netflix uvede argentinský dokumentární film o studentce Marii Soledadové, která byla v 90. letech minulého století zavražděna na maturitním výletě v 17 letech. Její tělo bylo zmrzačeno a ženy chtěly vědět, kdo to udělal. Pravděpodobně šlo však o syny politiků, kteří byli schopni vše ututlat před veřejností. Ženy se tak musely semknout a vyjít do ulic, aby mohla být vražda vyřešena spravedlivě.

Láska je slepá: Habibi

Tato seznamovací reality show je na Netflixu velmi oblíbená a natáčí se v mnoha státech. Tentokrát se můžete od čtvrtka podívat na arabské muže a ženy, jak si hledají lásku. Reality show je založená na tom, že se ženy a muži scházejí v místnostech, kde je dělí stěna, přes kterou se slyší, ale nevidí. Páry, které si sednou, se zasnoubí a teprve poté se uvidí. Následně si zkusí společný život, aby zjistili, jestli jsou pro sebe opravdu vhodní.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze