Tipy na víkend: Mysteriózní horor Cesta ven a mrazivý thriller Kdo se v tobě skrývá

Na co se o víkendu podívat na Netflixu a Maxu
Tipy na víkend: Mysteriózní horor Cesta ven a mrazivý thriller Kdo se v tobě skrývá
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Max zveřejnil další díl seriálu Cesta ven
  • Netflix nabízí komedii V háji
  • A pro děti je nachystaná halloweenská pohádka

Nevíte, co si v deštivém počasí pustit? Pak jste tady správně. Streamovací platformy si pro vás připravily několik novinek, které byste měli vidět. A s blížícím se Halloweenem přibývají hororové a strašidelné kousky. Co vás zaujme tentokrát?

Cesta ven

Druhý díl třetí série hororového seriálu uvedl Max ve čtvrtek. V městečku, ze kterého se nikdo nemůže dostat, začíná zima a všichni se bojí o to, aby přežili. Kenny s Jimem ale našli u jezera jídlo, které nesou do města, jež se ještě vzpamatovává z předchozí noci. Tabitha našla Victorova otce a ten jí ukáže, co skrývá ve sklepě už desítky let. Vše ale nabere opět obrátky ve chvíli, kdy Jimovi zazvoní telefon a v něm se ozve jeho mrtvý syn.

Zlouni: Prokletá loupež

Netflix si pro děti připravil halloweenskou kratší pohádku. Zlouni tentokrát naplánovali loupež amuletu, který se nachází ve strašidelném zámku. Vše je do detailu naplánované, ale Vlk si každý Halloween dělá z ostatních Zlounů legraci, a tak se i oni rozhodnou trochu mu zavařit.

Zlouni

Nevyjasněné záhady

Další série nevyjasněných záhad na vás čeká na Netflixu. Čtyři díly, které postupně ukážou nejrůznější záhady, jež se nedaří vyřešit. Uvidíte vraždu dvou lidí v parku, vyšetřování paranormálních jevů s pomocí jiné bytosti, záhadné mrzačení skotu s chirurgickou přesností a údajné UFO, které se mělo v roce 1947 zřítit v Novém Mexiku poblíž Roswellu.

V háji

Švédskou akční komedii můžete nyní sledovat na Netflixu. Conny je prodavačem elektroniky a moc se mu nedaří – je rozvedený a nemá moc peněz. Jediné, co ho drží nad vodou, je jeho dcera, které chce udělat hezké narozeniny. Když v rámci přesčasu jede nainstalovat zákaznici televizi, přes sluchátka neslyší, že do domu někdo vnikne a zabije jejího muže. On se tak okamžitě stane podezřelým a je odsouzen. Jenže musí přijít na to, kdo na něj vraždu hodil, což nebude u zkorumpované policie úplně snadné.

Kdo se v tobě skrývá?

Spolužáci z vysoké školy se sejdou, aby oslavili svatbu jednoho z přátel. Dorazí i spolužák, kterého od vysoké neviděli. Ten přinese záhadný kufřík s hrou. Pomocí elektrod umístěných na spáncích si všichni mezi sebou začnou prohazovat těla. Začnou tak vyplouvat na povrch věci, které by nikdo neměl vědět, a navíc dva z nich zemřou, což vyvolá dohady o tom, kdo v jakém těle zůstane. Na závěr je vlastně všechno úplně jinak, než si původně všichni mysleli.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze