Chcete si zkusit Disney+? Díky velké slevě k tomu máte ideální příležitost

Chcete si zkusit Disney+? Díky velké slevě k tomu máte ideální příležitost
Fotografie: Disney
  • První tři měsíce bude platit pouze 69 Kč
  • Následně se předplatné změní na tarif Premium za 299 Kč
  • Nabídka je určena novým nebo vracejícím se zákazníkům

Streamovací platforma Disney+ patří mezi ty nejpopulárnější, především díky svému obsahu, který zahrnuje například filmovou sérii Star Wars, filmy ze světa komiksů Marvel nebo kultovní seriály, mezi něž rozhodně patří i Simpsonovi.

Disney+

Nedávno jsme se však dočkali nemilé zprávy. Disney se rozhodl svou službu po pouhém roce opět zdražit a zmírnil to tím, že místo jednoho tarifu nabídne dva. Spořivější a méně nároční uživatelé tak nakonec více platit nemusí. Pokud však chcete nejvyšší kvalitu obrazu a zvuku, čeká vás měsíční platba ve výši 299 Kč. K těmto změnám dojde od 17. října, respektive od 21. listopadu pro uživatele, kteří službu již využívají.

Disney si je možná vědomo, že zdražení nové zákazníky nepřiláká, a tak připravilo zajímavou promo akci. Pokud jste službu Disney+ dosud nevyužívali, nebo jste ji zrušili a aktuálně nevyužíváte, máte možnost pořídit si speciální uvítací tarif za 69 Kč měsíčně, který platí po dobu 3 měsíců. Během této doby získáte přístup k celé nabídce filmových a seriálových titulů v nejvyšší možné kvalitě. Nabídka však končí již 27. září, takže je třeba jednat rychle.

Po uplynutí 3měsíční zkušební doby vám bude automaticky aktivován tarif Premium s již zmíněnou cenou 299 Kč. Máte ale další dvě možnosti – buď službu před uplynutím 3 měsíců zrušit, nebo přejít na tarif Standard, jehož cena je 199 Kč měsíčně. Zajímavostí je, že podobná akce probíhá i v zahraničí. Například v Německu vás zkušební doba vyjde jen na 1,99 eur měsíčně (50 Kč), přestože ceny tarifů jsou téměř shodné s našimi.

disneyplus.com/cs-cz
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze