Novinky pro tento týden: Emily in Paris, kultovní Ztraceni a nová řada seriálu Sektor

Novinky pro tento týden na Netflixu a Maxu
Novinky pro tento týden: Emily in Paris, kultovní Ztraceni a nová řada seriálu Sektor
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Ve čtvrtek Netflix uvede seriál Ztraceni a Emily in Paris
  • V pátek se můžete podívat na akční komedii s Markem Wahlbergem a Halle Berry
  • A Max dnes zveřejnil první díl třetí řady seriálu Sektor

Víkend je za námi a s novým týdnem přicházejí i nové filmy a seriály, které postupně přistávají na streamovacích platformách. Netflix má tento týden hity opravdu nabitý, a to napříč žánry. Max si pro nás nachystal třetí řadu seriálu Sektor. A co si vyberete vy?

Emily in Paris

Od čtvrtku 15. srpna se můžete podívat na čtvrtou řadu seriálu – tedy na prvních pět dílů. Na druhou část si budeme muset počkat do 12. září. Američanka Emily Cooper se přestěhovala do Paříže, aby zde mohla pracovat v prestižní firmě Savoir. Na konci třetí série došlo ke zvratu, kdy si Gabriel měl vzít Camille. Ta ho ale u oltáře odmítla s tím, že ví, že miluje Emily. Došlo tak i k rozchodu mezi Emily a Alfiem, který nechtěl být na druhém místě. Jenže Emily se vzápětí dozví, že Camille je s Gabrielem těhotná. Ve čtvrté sérii tak uvidíme, kam se Emilyn milostný život posune a která láska nakonec bude ta pravá.

Ztraceni

Kdo by neznal dnes již kultovní seriál, který v době natáčení byl velmi populární. Od čtvrtka si jej můžete pustit i na Netflixu. Zápletka je jednoduchá, ale po celou dobu vás drží děj v napětí. Po havárii letadla přeživší zjistí, že se nacházejí někde daleko od civilizace. Od té chvíle je jedno, co dělali doposud; nyní se musí přizpůsobit novému životu a ten minulý upozadit. Ostrov, kde mají přežít, ale postupně vydává tajemství, která nedávají smysl. Seriál si pohrává s dějovou linkou, kdy se přesunujete v čase i místě, abyste následně pochopili chování jednotlivých postav.

Sektor

Na Maxu na vás od dnešního dne čeká první díl třetí série seriálu Sektor, který vás opět vezme do investičního bankovnictví, které je plné intrik a dravosti. Na konci druhé série jsme mohli vidět, jak byl odhalen podvod s diplomem, který Harper společnosti Pierpoint & Co předložila. Yasmin pronásledují novináři kvůli intimní fotografii s kolegou z práce. Třetí série tak navazuje na jednotlivé problémy hlavních postav.

M3gan

Od středy se můžete na Netflixu podívat na horor, který pojednává o panence Megan, která má v sobě umělou inteligenci, aby mohla být pro dítě tím nejlepším kamarádem, který ji vždy ochrání. Megan vyvíjí Gemma, která se kvůli tragické nehodě své sestry musí postarat o osmiletou neteř Cady, a ta se tak stane vhodnou testovatelkou pro prototyp Megan. Panenka z počátku poslouchá příkazy, ke kterým byla naprogramovaná, jenže postupně se začíná vše zvrhávat a z roztomilé Megan se stává zabiják.

M3gan

Jednotka všedního nasazení

V pátek Netflix uvede akční komedii s Markem Wahlbergem a Halle Berry. Mikey je obyčejný stavební dělník, který nikdy nevytáhl paty ze svého rodného města. Jednoho dne jej ale navštíví stará láska ze střední – Roxanne Hallová. Ta jej uspí a převeze do Londýna s tím, že pracuje jako agent pro Unii a potřebuje pomoci s tajnou misí, kde musí pracovat někdo, kdo není na seznamu tajných agentů.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze