Novinky týdne: Dystopický sci-fi snímek Oškliví a norská satira Ostrov miliardářů

Novinky pro tento týden na Netflixu a Maxu
Novinky týdne: Dystopický sci-fi snímek Oškliví a norská satira Ostrov miliardářů
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Netflix nabídne indický film inspirovaný skutečnými událostmi
  • Podívat se můžete také na drama Gifted
  • A Max nabízí mysteriózní horor Carrie ve dvou verzích

Se začátkem nového týdne přinášíme i novinky, které můžete zhlédnout na streamovacích platformách. Na Maxu se můžete podívat na mysteriózní horor Carrie od Stephena Kinga a Netflix nabízí dystopické sci-fi a dramatický snímek s Chrisem Evansem. V nabídce je toho ale mnohem více.

Oškliví

Od pátku se na Netflixu můžete podívat na dystopický sci-fi snímek, který ukáže svět, jenž uznává pouze krásné lidi. Ti, kteří neodpovídají standardům, mají možnost se v den svých 16. narozenin vylepšit a podstoupit operaci, která z nich udělá dokonale krásného člověka, jenž se stane součástí technologicky vyspělého světa, kde si všichni jen užívají. Na tuto operaci čeká i hlavní hrdinka Tally, která sní o tom, že se stane krásnou. Její nová kamarádka Shay ale o všem pochybuje a před operací uteče. Tally tak dostane na výběr – buď přivede Shay zpět, nebo na operaci nepůjde. Postupně tak zjišťuje, že ve světě, kde vládnou krásní lidé, není vše jen úžasné.

Ostrov miliardářů

Netflix ve čtvrtek uvede nový norský komediální seriál o dvou rodinách, které podnikají v rybím průmyslu a navzájem mezi sebou konkurenčně soupeří. Julie Langová chce ale koupit celý podíl firmy, aby se stala největší světovou producentkou lososa obecného. Nevraživost obou rodin se tak ještě zvýší a začnou si dělat naschvály. Ačkoliv je příběh pro komediální seriál trochu netradiční, norské seriály jsou ve většině případů velmi povedené.

Sektor 36

Sektor 36

Indické drama inspirované skutečnými událostmi zavítá na Netflix v pátek. Policejní inspektor pátrá po sériovém vrahovi, který unáší děti ze sektoru 36 tak, že je naláká na sladkosti. I když je mu jasně naznačováno, že má pátrání nechat, chce vědět, proč děti záhadně mizí a co se s nimi děje.

Carrie

Na Maxu se nyní můžete podívat na snímek Carrie z roku 1976, ale i na novější verzi z roku 2013, kde uvidíte v hlavních rolích Chloë Grace Moretz a Julianne Moore. Předlohou pro filmy byla stejnojmenná kniha od Stephena Kinga. Snímek pojednává o Carrie Whiteové, která vyrůstá s fanaticky věřící matkou, která ji nutí neustále se modlit. Ve škole je neoblíbená a šikanovaná od spolužaček. Carrie ale zjistí, že ovládá telekinezi a postupně se ji naučí využívat proti lidem, kteří jí ubližují. Jenže když na ni spolužáci přichystají na maturitním plese nevhodný žert, Carrie se rozčílí a ples se změní na boj o přežití.

Gifted

Od neděle bude na Netflixu dostupné drama Velký dar z roku 2017 s Chrisem Evansem. Ten si zahrál svobodného muže Franka, který se snaží vychovávat svoji neteř Mary, tak jak by si to přála jeho sestra. Mary je matematicky velmi nadaná, ale Frank chce, aby chodila do normální školy a užila si dětství jako normální děti. Do všeho ale vstoupí jeho matka, která když zjistí její matematické nadání, začne mít s Mary velké plány. A začne tak soudní proces, ve kterém se bude snažit Mary dostat do své péče.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze