Tipy na víkend: napínavé drama Svatba roku, drsná reality show a český propadák

Na co se o víkendu podívat na Netflixu a Maxu
Tipy na víkend: napínavé drama Svatba roku, drsná reality show a český propadák
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Netflix nabízí dokumentární minisérii Nebezpečná síť
  • Pustit si můžete i reality show odehrávající se na Aljašce
  • A Max nabízí dokument o sériovém vrahovi, který zabíjel ve všech státech USA

Je tu víkend a jako každý pátek vám přinášíme tipy na filmy a seriály, které si můžete pustit na streamovacích platformách. Netflix uvedl tento týden napínavý seriál a Max nabízí dokument o sériovém vrahovi. V nabídce jsou ale i další tituly, ze kterých si určitě vyberete.

Outlast

Druhá série drsné reality show je tady. 16 zkušených soutěžících bude soupeřit o jeden milion dolarů v aljašské divočině. Hráči jsou rozděleni do 4 týmů a musí mezi sebou soupeřit. Kdo vydrží nejdéle, vyhrává. Reality show je postavena na přežití v zimě, vlhku a bez dostatku jídla. Soutěžící se mezi sebou nevyřazují, ale odcházejí sami, pokud jsou vyhozeni ze skupiny nebo jim dojdou síly.

Lesní vrah

Na Netflixu je nyní dostupný český film Lesní vrah, který je sice aktuálně na prvním místě sledovanosti, ale pravděpodobně jej ocení jen málokdo. Snímek sleduje známého českého sériového vraha Viktora Kalivodu, který zavraždil v lese tři lidi, které ani neznal. Náhodně si je vybral a zastřelil. Ve filmu se příliš nemluví, jsou zde pouze zásadní dialogy a konečné přiznání k vraždám.

Lesní vrah

Svatba roku

Nový dramatický seriál vás vtáhne ihned do děje. Greer (Nicole Kidman) a Tag (Liev Schreiber) jsou dlouholetí manželé, kterým se má zanedlouho oženit syn. Amelia – jeho snoubenka – si do jejich obrovského sídla na pláži přivede svědkyni, jenže ta se v den zkoušky najde na pláži mrtvá. Podezření tak začne padat prakticky na všechny, kteří se nacházeli ten den na oslavě. Jak svědci postupně vypovídají u policie, dostávají se na povrch i informace, které se nikdo neměl dozvědět.

Rozené zlo: Sériový vrah a spasitel

Na Maxu se můžete podívat na čtyřdílnou minisérii, která ukáže sériového vraha Haddena Clarka, o kterém jste pravděpodobně nikdy neslyšeli. Dlouho se mu totiž dařilo vše skrývat. Vše začalo vraždou šestileté dívky Michele. Za její smrt byl odsouzen až po několika letech, kdy si Clarka vyšetřovatelé spojili s další smrtí. V cele si pak začal myslet, že jeho spoluvězeň je Ježíš, a začal mu všechno, co provedl, vykládat. Postupně se tak přiznal k mnoha vraždám, které spáchal ve všech státech USA.

Nebezpečná síť

Netflix uvedl novou minisérii o internetové stránce Zona Divas, kde si muži mohli vybírat z tisíců žen, které byly na prodej. Stránku založil Mexičan Toni, který tvrdí, že bylo vše legální a na internetu poskytoval dívkám pouze reklamu. Chudé dívky, převážně z Jižní Ameriky, se tak začaly sjíždět do Mexika, kde si chtěly vydělat peníze a zase odjet. Jenže dívky z webu Zona Divas začaly umírat a další obdržely výhrůžky smrtí. Policie tak musela rychle vypátrat, kdo za vraždami stojí.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze