O2 TV si nyní spustíte i na televizích TCL, dorazila nová aplikace

O2 TV si nyní spustíte i na televizích TCL, dorazila nová aplikace
Fotografie: O2
  • Podmínkou je operační systém Android TV 9.0 a novější
  • Aplikace je dostupná i pro platformu O2 TV 2.0

Využívání IPTV od O2 je nově pohodlnější i pro majitele chytrých televizí značky TCL. Operátor totiž konečně zpřístupnil aplikaci v rámci systému Android právě i pro modely od tohoto čínského výrobce. „Se vzrůstající oblibou této značky na českém trhu se nám ozývalo stále více zákazníků s prosbou o rozšíření seznamu podporovaných zařízení právě o televize TCL. Tímto krokem zpřístupníme O2 TV stovkám tisíc potenciálních diváků, kteří TCL televizi doma mají. Věříme, že je tímto krokem potěšíme,“ vysvětluje ředitelka sekce O2 TV a digitálních služeb Dana Tomášková.

O2 TV

Ve vaší televizi musí být přítomen alespoň systém Android TV 9.0, případně samozřejmě novější. Nová aplikace bude dostupná jak pro zákazníky se starší, tak i novou platformou O2 TV 2.0. „Již od základního tarifu si tak budou moci majitelé televizí TCL užívat nejen široký výběr kanálů, ale rovněž využívat i všech funkcí, které IPTV nabízí. Nebude chybět možnost přesouvání v čase až 7 dní zpět, přeskakování v programu, vyhledávání podle názvu či žánru nebo nahrávání pořadů, filmů i celých seriálů. V rámci vybraných tarifů nebo balíčků mohou samozřejmě využít i přístupu do Voyo či HBO Max,“ doplňuje Dana Tomášková.

Aplikace O2 TV je nyní dostupná kromě chytrých televizorů TCL také pro značky Samsung, Sony, Philips, Panasonic, JVC a LG.

tisková zpráva,
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze