O2 nabízí k novému TV set-top boxu soundbar od TCL za pouhou 1 Kč

O2 nabízí k novému TV set-top boxu soundbar od TCL za pouhou 1 Kč
Fotografie: O2
  • Soundbar TCL S522W se běžně prodává za zhruba 3 tisíce korun
  • Akce je platná výhradně na e-shopu a do vyprodání zásob

Pokud si plánujete pořídit originální set-top box O2 TV, můžete využít zajímavou nabídku. Pokud si jakožto zákazníci prostřednictvím e-shopu pořídíte O2 TV set-top box verze 2022, dostanete k němu za korunu soundbar se subwooferem TCL S522W, který se běžně prodává za zhruba 3 tisíce korun.

„Soundbar se subwooferem posunou zážitek ze sledování televize na úplně novou úroveň. Kombinace vysokého výkonu, prostorovosti a křišťálově čistého zvuku zaručí výborný zážitek z poslechu. Filmy, herní, sportovní i televizní zábava, to vše najednou ožije v naprosto jiné dynamice, kterou ocení každý divák na první poslech,“ vysvětluje ředitelka sekce O2 TV a digitálních služeb Dana Tomášková.

Nabídka je platná pro stávající zákazníky O2 TV a výhradně pro nákup prostřednictvím e-shopu. „Soundbar TCL S522W nabízí celou řadu možností připojení – ať už pomocí kabelů, tak i bezdrátově přes Bluetooth. Doplňuje ho navíc bezdrátový subwoofer s vysokým výkonem, takže nemusíte tahat omezující kabely přes celou místnost a můžete jej postavit kamkoli se vám to hodí, aby vás zvuk dokonale obklopil a mohli jste si užívat silné basy,“ doplňuje hardwarový ředitel v O2 Václav Dostál.

tisková zpráva, ,