Obskurní a neurvalá česká komedie konečně míří na Netflix

Obskurní a neurvalá česká komedie konečně míří na Netflix
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Streamovací platforma tento týden uvede Vánoční film Rodinná rošáda nebo Zlouni: Vánoční zlo
  • Od pátku můžete zhlédnout český snímek Vyšehrad: Fylm
  • A ve středu bude mít premiéru dokumentární film o chirurgovi Paolovi Macchiarinim

Je tu další začátek týdne a s ním přichází na Netflix další novinky. Tento týden se můžete těšit na vánoční romantické filmy, ale i na český snímek, který se minulý rok stal jedním z nejnavštěvovanějším v kinech. Na co se tedy tento týden můžete připravit?

Rodinná rošáda

Klasická rodinná komedie, na kterou se můžete podívat od čtvrtka 30. listopadu. Zápletka je víceméně podobná filmu Mezi námi děvčaty z roku 2003, kde si vyměnily těla Jamie Lee Curtis a Lindsay Lohan. V tomto filmu si ale vymění těla celá rodina a zapojí se i domácí mazlíček. Po návštěvě planetária si členové rodiny Walkerových prohodí svá těla a vy můžete sledovat, jak si poradí s běžnými situacemi. V hlavních rolích uvidíte Jenifer Garner, Eda Helmse a Emmu Mayers.

Vyšehrad: Fylm

Tento komediální film můžete na Netflixu zhlédnout od pátku 1. prosince. Pokud vám nevadí přisprostlý humor, u tohoto filmu se určitě pobavíte. Snímek ukazuje ne zrovna byystrého fotbalistu Julia Lavického (Laviho), který hraje za Vyšehrad. Na vlastní svatbě ale zjistí, že má osmiletého syna, kterého se následně snaží vychovat. Film má jediný úkol – pobavit vás, a tak nebude nouze o trapné situace doplňované sprostým humorem a fotbalovými narážkami. V hlavním rolích uvidíte Jakuba Štáfka, Jakuba Prachaře a Šárku Vaculíkovou.

Zlouni: Vánoční zlo

Vánoční krátký film pro děti, který bude mít premiéru na Netflixu v pátek 30. listopadu. Zvířátka, které vede pan Vlk, chtějí na Vánoce vyloupit banku. Město ale zrušilo Vánoce, a tak zvířátka musí nastolit vánoční atmosféru, aby byli lidé na Vánoce doma a ona mohla loupit.

Virgin River – 2. část 5. série

Od pátku budete také moci sledovat druhou část 5. řady seriálu Virgin River. První série byla vydána už v roce 2019 a pojednává o zdravotní sestře Mel Monroe, která se z Los Angeles přestěhuje do malého města Virgin River. V první části jste mohli sledovat, jak Mel potratí během požáru, který zasáhne Virgin River. Také zjistí, že její biologický otec by se mohl nacházet ve městě. V druhé části, kerá má pouze dva díly, se tak nejspíše dočkáme hledání jejího biologického otce.

Křivák se skalpelem

Od středy 29. listopadu můžete zhlédnout dokumentární film Křivák se skalpelem. Dokument ukazuje práci chirurga Paola Macchiariniho, který se stal slavným pro jeho transplantace průdušnic s kmenovými buňkami. Problém ovšem je, že pacienti umírají. Soud poslal Machciariniho do vězení na dva a půl roku za zabití dvou pacientů. On ale jakékoliv pochybení stále odmítá.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze