Kazmův film ONEMANSHOW: The Movie můžete vidět na Netflixu

Kazmův film ONEMANSHOW: The Movie můžete vidět na Netflixu
Fotografie: Bontonfilm
  • Původně měl být film uveden pouze do kin
  • Za méně jak 24 hodin se snímek dostal na první místo v top 10 nejsledovanějších filmech v Česku

Nalákal vás Kamil Bartošek alias Kazma Kazmitch v létě na film ONEMANSHOW: The Movie, abyste se dozvěděli, o co vlastně jde? Pokud ano, tak vás asi trochu překvapí, že nyní můžete film vidět na Netflixu, jelikož původně řekl, že bude film dostupný pouze v kinech. Je ale pravda, že teď už se stejně hry o 22 milionů korun nemůže nikdo zúčastnit, a tak vám z návštěvy kina zůstane alespoň herní karta. Trezor se nikomu nepodařilo otevřít a peníze nakonec Kazma vyhodil z vrtulníku a lidé si je posbírali.

Pokud se nyní podíváte na Netflixu na top 10 filmů v Česku, uvidíte ONEMANSHOW: The Movie na prvním místě. „Zbourali jsme kina a za méně jak 24 hodin jsme zbourali i Netflix,“ uvedl Kazma na sociální síti X. V kinech se stal během premiérového víkendu nesledovanějším českým filmem a sesadil tak z prvního místa pohádku Anděl Páně 2.


Film můžete vidět na Netflixu od 15. listopadu. Nečekejte žádnou extra zápletku, ale ve filmu uvidíte, jak se celému týmu podařilo zakopat auto v kontejneru a co všechno bylo potřeba vyřešit, když do toho přišel koronavirus a zákaz vycházení. Musíme uznat, že film má děj, nejedná se jen nesourodé sestřihy z jeho akcí. A jak je u něj zvykem, na konci vlastně nevíte, co byla pravda a co ne.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze