Placení je zase o něco jednodušší. Díky mBank stačí prsten

Placení je zase o něco jednodušší. Díky mBank stačí prsten
Fotografie: mBank
  • mBank ve spolupráci s Mastercard a Niceboy představuje platební prsten
  • Bude k dispozici ve třech variantách

Stylové platební prsteny budou od 10. června k dispozici ve třech variantách – bílé s lesklým provedením a černé s lesklým nebo broušeným provedením. Jsou dobře kombinovatelné a vhodné pro většinu situací: na sport, pracovní schůzku, do divadla, na festival… Zkrátka všude tam, kde by vám hodinky kazily outfit, mobil není kde mít a kabelku či tašku u sebe mít nechcete. mBank tuto novinku přináší ve spolupráci se dvěma silnými partnery – Mastercard a Niceboy.

prsten

„Placení totiž nikdy nebylo rychlejší, jednodušší a pohodlnější. Stylový prsten máte stále na ruce a můžete ho kdykoliv použít. Kdybyste ho náhodou ztratili nebo nemohli najít, stačí si v mobilní aplikaci jednoduše z prstenu odebrat platební kartu, případně ji dočasně deaktivovat,“ vysvětluje fungování novinky Martin Podolák, zástupce generálního ředitele mBank Česká republika pro oblast produktového a segmentového managementu.

Až do září 2024 si tento stylový doplněk může za 1 Kč exkluzivně zakoupit 1 000 stávajících klientů mBank, kteří budou vylosováni, a rovněž za 1 Kč také 1 000 nových zákazníků banky. Kdo nebude chtít čekat nebo věřit svému ve štěstí při losování, bude si prsten moci pořídit rovnou, a to se slevou za 1 249 Kč (oproti maloobchodní ceně 1 990 Kč). Klienti mBank tak budou první na českém trhu, kteří si budou moci tento nový způsob placení vyzkoušet.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze