Klienti Monety nově zaplatí Cvakem

Klienti Monety nově zaplatí Cvakem
Fotografie: unsplash.com
  • Moneta přistupuje jako další banka k platevnímu systému Cvak
  • Cílem je zaplnit místa, kde je použití terminálu z mnoha důvodů neschůdné

Na sklonku loňského roku přišla Air Bank s novou platební metodou Cvak. Hlavním cílem je podle banky zbořit technické a poplatkové bariéry současných na trhu běžně dostupných způsobů přijímání bezhotovostních plateb, které některé obchodníky dosud od tohoto placení odrazují. Cvak je platební řešení vyvinuté tak, aby s ním mohl zaplatit klient každé banky, pokud to daná banka umožní.

Moneta přistupuje jako druhá banka na českém trhu k modernímu platebnímu řešení Cvak, které zákazníkům přináší inovativní a pohodlný způsob bezkontaktních plateb. Cílem Cvaku je zaplnit prázdná místa na mapě Česka, kde dosud nebylo možné platit bezhotovostně, a to díky výrazně levnějšímu a přehlednějšímu poplatku pro obchodníky. Dosud mohli klienti Monety, stejně jako klienti ostatních bank, přes Cvak platit prostřednictvím platební karty, Google Pay nebo Apple Pay.

Platební řešení Cvak využívá po celé České republice více než 1 500 obchodníků, proběhlo přes něj již přes 22 000 plateb a toto číslo dále roste. Obchodníci s Cvakem přijímají bezhotovostní platby jednoduše, bez terminálu a za jediný poplatek 0,8 % z provedené platby.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze