PlayStation 5 šokuje designem. Vypadá úplně jinak, než jste si mysleli

16
PlayStation 5 šokuje designem. Vypadá úplně jinak, než jste si mysleli
Fotografie: sony.com
  • Sází na kombinaci bílé a černé barvy
  • Všimnout si můžeme výrazného žebrování pro lepší chlazení
  • K dispozici bude také digitální edice bez diskové mechaniky

Na samotném konci dnešní prezentace s názvem „The Future of Gaming“ byl definitivně odhalen design očekávané konzole PlayStation 5. Již na první pohled konzole zaujme netradiční kombinací bílé a černé, kterou decentně doplňuje stylové modré podsvícení.

Všimnout si můžeme rovněž výrazného žebrování pro lepší chlazení nebo přítomnosti minimálně jednoho USB-A a USB-C na přední straně. Sony se navíc evidentně rozhodlo, že na trh uvede čistě „digitální edici“ bez diskové mechaniky. Hry tak do konzole dostanete výlučně skrze virtuální obchod PlayStation Store. Níže si můžete PlayStation 5 prohlédnout také na videu.

Diskuze ke článku
Carda
Další nudle od Sony :D
Mara Studna
Mara Studna
Sice nejsem hráč,ale desing za mne za 1 a je to pecka!!!
Mio
No tak tohle je naprostý mazec, Sony se doslova vysralo na všechny ty "konzervativní" hráče a uvedlo naprostý designový skvost, který boří všechny zažité konvence.
Petr
Mám rád jak xbox, tak playstation, ale letos to playstation převálcoval. Design je krásný, futuristický, na rozdíl od xboxové bedýnky. Samozřejmě ne každému sedne, ale já jsem spíše zastáncem právě takového moderního, svěžího vzhledu, než jednoduchého černého kvádru :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze