Polské krimi plné krutosti a zvrácenosti a nový seriál o módě pro teenagery

Na co se o víkendu podívat na Netflixu a Max
Polské krimi plné krutosti a zvrácenosti a nový seriál o módě pro teenagery
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Netflix nabízí seriály Eric a Geek Girl
  • Můžete se také podívat na sci-fi Bionic
  • A Max nabízí čtvrtou řadu zločinů zachycených na kameru

Máme před sebou první červnový víkend a přicházíme tak s nabídkou těch největších novinek na Netflixu a Maxu. Můžete si tak vybrat mezi polskou kriminálkou, dramatickým seriálem nebo seriálem pro teenagery.

Eric

Seriálové drama, ve kterém si hlavní roli zahrál Benedict Cumberbatch. Ten hraje otce devítiletého chlapce Edgara, který při cestě do školy zmizí. Vincent pracuje jako loutkoherec v dětském pořadu, kde se mu příliš nedaří, stejně jako v manželství. Jeho beznaděj a kladný vztah k alkoholu z něj zanedlouho udělají podivína, kterému nikdo moc nevěří. On ale začne pracovat na nové postavě do pořadu, kterou namaloval sám syn. Má totiž za to, že když Erica, jak se příšera jmenuje, dostane do televize, syn se vrátí. Vincent ale začne zanedlouho vidět Erica jako oživlou postavu, se kterou komunikuje.

Barvy zla: Červená

Polský krimi film, který není pro slabé povahy. V polském městě Trojměstí se na břehu moře objevilo tělo mladé dívky. Následně se ukáže, že šlo o dceru soudkyně, která společně s prokurátorem začne zjišťovat, kdo ji zabil. Po smrti ji byly odříznuty rty, stejně jako jiné dívce před 15 lety. Stopy začnou ukazovat na místní bar, kde se obchodovalo s drogami a vlastnil jej velký boss. Policie ale příliš spolupracovat nechce, a tak bude vyšetřování o to těžší.

Barvy zla: Červená

Crimes Gone Viral

Max uvedl už čtvrtou řadu seriálu, kde jsou rozebírána virální videa, která obletěla celý svět. Nejedná se však o roztomilé děti či zvířata, ale o únosy, loupeže, přepadení a honičky v autech. Můžete tak vidět i následné reakce účastníků akce, ale i rozbor pachatelů od policie a odborníků. Řada má celkem 12 dílů a každý trvá něco málo přes 20 minut.

Geek girl

Nový seriál na Netflixu pojednává o středoškolačce Harriet, která je úplně jiná než její vrstevníci. Ve třídě ji nemá, kromě její jediné kamarádky, nikdo rád. Třída se vydá do Londýna na Fashion Week, kde si ji všimne hledač talentů a začne ji přemlouvat, aby se zúčastnila výběrového řízení. Harriet nejdříve nemá zájem, jelikož nechce být středem pozornosti, ale poté, co ji ve třídě zesměšní a poníží, se rozhodne svůj osud změnit a na casting se vydá. Život se ji tak náhle obrátí vzhůru nohama.

Bionic

Nový film vás vezme do roku 2035, ve kterém lidé zažívají bionickou revoluci. Maria je mladá atletka, která chtěla být, stejně jako její matka, výbornou atletkou ve skoku do dálky. Jenže lidé s bionickými náhradami jsou ve sportu nepřekonatelní. Její sestra kvůli rakovině přišla o nohu už jako malá, a tak vyhrává všechny závody. Bionická protéza se stává výhodou a lidé jsou schopni pro získání protézy dobrovolně podstoupit amputaci. Jenže to není legální, a tak se musejí hledat jiné cesty.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze