Kombinované předplatné Apple TV+ a SkyShowtime by se mohlo prodávat za nižší cenu

Kombinované předplatné Apple TV+ a SkyShowtime by se mohlo prodávat za nižší cenu
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, fZone.cz
  • Lze předpokládat, že cena za balíček Apple TV+ a SkyShowtime by se mohla udržet pod úrovní 300 Kč měsíčně
  • Zmíněné dvě společnosti spolu v minulosti již spolupracovaly

Svět videostreamovacích platforem provází nejrůznější typy partnerství a speciálních dohod, jež mají pomoci jim růst a získávat nové předplatitele. Jedna z těch významnějších se podle všeho rýsuje i mezi platformami Apple TV+ a Paramount+ (u nás známého jako SkyShowtime). Tyto dvě platformy spolu v minulosti již spolupracovaly, například v roce 2021 Apple nabízel speciální balíček služby SkyShowtime a CBS All Access s 50% slevou pro předplatitele Apple TV+.


Nyní bychom se mohli dočkat speciálního balíčku Apple TV+ a SkyShowtime za zvýhodněnou cenu. Když vezmeme v potaz současnou cenu SkyShowtime (tedy 179 Kč měsíčně) a Apple TV+, jež si Apple cení na 199 Kč měsíčně (u něho lze stále využít rovněž sedmidenní zkušební bezplatné období), dostaneme se na celkovou částku 378 Kč. Lze tedy předpokládat, že kombinovaná cena předplatného za obě dvě služby by měla být výrazně nižší, například pod úrovní 300 Kč měsíčně, a mohla tak oběma platformám přinést nové předplatitele, neboť by byla (za předpokladu, že se cena udrží skutečně pod hranicí 300 Kč) stále levnější než 4K verze předplatného Netflixu za 319 Kč měsíčně.

Podle všeho je Apple TV+ nejmenší z známějších videostreamovacích platforem. Zároveň se má podle The Wall Street Journal, které tuto exkluzivní informaci zveřejnilo, potýkat s nejkratším časem stráveným sledováním, tento krok by jí tedy mohl přinést tolik důležité nové obecenstvo. Pomoci by této platformě mohl rovněž příchod filmu Napoleon s Joaquinem Phoenixem v hlavní roli a Zabijáci rozkvetlého měsíce, kde si hlavní roli střihl Leonardo DiCaprio. Oba dva filmy z produkce Applu jsou nyní v kinech a na Apple TV+ mají dorazit později.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze