Premiéra filmu Venom 2: Carnage přichází se kvůli koronaviru posouvá

Premiéra filmu Venom 2: Carnage přichází se kvůli koronaviru posouvá
Fotografie: Sony Pictures
  • Premiéra se přesouvá na 15. října 2021
  • Důvodem je nárůst počtu nakažených v USA
  • V říjnu nás čeká hned několik velkých premiér

Premiéra filmu Venom 2: Carnage přichází se opět kvůli pandemii koronaviru posouvá. Minulý týden filmové studio Sony Pictures oznámilo, že se premiéra posune o tři týdny nebo měsíc. Nové datum je stanoveno na 15. října 2021. Rozhodnutí přišlo poté, co ve Spojených státech začalo přibývat případů koronaviru v čele s mutací delta. Filmové studio se bojí, že by to mohlo výrazně ovlivnit návštěvnost kin.

Není to poprvé, co Sony Pictures posouvá datum premiéry některého ze svých filmů. Venom 2 měl původně přijít do kin už v říjnu loňského roku. Poté se datum vydání přesunulo na červen 2021. I toto datum bylo změněno na září, kdy se filmu fanoušci také nedočkají. Snad už je to poslední změna. Podívejte se alespoň na nejnovější trailer k filmu. Podle ukázky se můžeme těšit na akční podívanou.

Podle Gadgets360 se letošní říjen pomalu stává díky filmovým premiérám nejzajímavějším měsícem roku. Čeká nás James Bond s filmem Není čas zemřít, nejočekávanější film roku Duna, také hvězdně obsazený Poslední souboj, horor Poslední noc v Soho a mnoho dalších.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze