Snímek Bullet Train slibuje akční jízdu vysokorychlostním vlakem

Snímek Bullet Train slibuje akční jízdu vysokorychlostním vlakem
Fotografie: Sony Pictures
  • Bullet Train přijde do kin 15. července 2022
  • V hlavní roli uvidíme Brada Pitta
  • Snímek natočil David Leitch, který režíroval filmy John Wick nebo Deadpool 2

Sony vydalo trailer na připravovaný snímek Bullet Train, který natočil režisér David Leitch podle stejnojmenné knižní předlohy Kotaro Isaka. Režiséra tohoto snímku velmi dobře známe, protože má na svém kontě nejeden filmový trhák. Natočil například snímek John Wick nebo marvelovku Deadpool 2.

Hlavní roli ve filmu Bullet Train ztvární Brad Pitt. Jeho postava se v minulosti živila jako profesionální zabiják. Po letech dostane úkol. Musí ve vysokorychlostním japonském vlaku vzít kufřík a dopravit ho z Tokia do Morioky. Netuší ale, že o stejný kufřík stojí i několik dalších takových zabijáků a ani ostatní neví, že jich je ve vlaku víc se stejným zájmem. Brzy na to ale všichni přijdou a rozpoutá se boj. Trailer je plný akčních a kaskadérských scén. Samozřejmě nechybí ani vtipné hlášky.


Kromě Brada Pitta se můžeme těšit na Sandru Bullock, Joey King, Andrewa Koji, Aarona Taylor-Johnsona, Masi Oka, Logana Lermana a další. Podle collider.com má Bullet Train naplánovanou premiéru na 15. července 2022.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze