Reproduktor Louis Vuitton vypadá jako UFO. Raději se neptejte, kolik stojí

Reproduktor Louis Vuitton vypadá jako UFO. Raději se neptejte, kolik stojí
Fotografie: Louis Vuitton
  • Reproduktor je z vybraných materiálů
  • Funkční výbava také není špatná
  • Jeho cena je však náležitě vysoko

Louis Vuitton je módní značka, kterou si nejčastěji spojujeme s módními doplňky, nejčastěji kabelkami. Jejich společným rysem je velmi vysoká cena. Nyní mezi tyto doplňky patří i přenosný reproduktor. Jeho název zní Louis Vuitton Horizon Light Up Speaker a s jiným podobným zbožím si ho jen tak nespletete. Vypadá totiž jako zmenšenina mimozemské kosmické lodi a také nestojí pevně na podkladě, ale připomíná dětskou hračku káča v klidové poloze.

Je 14 centimetrů vysoký a má 18 centimetrů v průměru. Celková hmotnost se vyšplhala na jeden kilogram, a to hlavně kvůli použitým materiálům. Zapomeňte na plast, tady najdete ušlechtilou ocel, kůži zdobenou gravírováním a temperované sklo na ovládacím panelu. Uvnitř se pak ukrývá třípalcový woofer a dvojice menších reproduktorů, což zajistí kvalitní 360° zvuk.

Louis Vuitton Horizon Light Up Speaker

Ani po stránce výbavy nejde o žádné „ořezávátko“. K přenosu hudby slouží Bluetooth 5.1, alternativně lze použít Apple AirPlay 2 nebo Qplay. Baterie se nabíjí přes USB-C a vydrží v provozu až 15 hodin. Pakliže čekáte náležitě vysokou cenu, pak se nemýlíte. Na americkém trhu si výrobce za reproduktor žádá 2 890 dolarů. U nás by to po přičtení české daně dělalo zhruba 76 tisíc korun.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze