Revolut a Apple Pay, dějství druhé. Tentokrát již oficiálně

4
Revolut a Apple Pay, dějství druhé. Tentokrát již oficiálně
  • Revolut dnes oficiálně zpřístupnil Apple Pay v Česku a několika dalších zemích
  • Přidat lze jak plastové, tak také virtuální platební karty
  • Zákazníci Revolutu tak nemusí čekat, až obdrží fyzickou platební kartu

Apple Pay funguje v České republice již pár měsíců a přijetí uživateli proběhlo dle čísel perfektně. Kromě bankovních institucí se první den přidalo i například Twisto, které umožnilo vyzkoušet si Apple Pay bez nutnosti měnit banku. Bylo jen otázkou času, než se přidá významný fintech startup Revolut, o kterém jste si podrobně mohli přečíst v naší recenzi na mobilenet.cz. Kartu Revolut bylo postupně možné do Apple Pay přidávat už od konce května, ovšem oficiálně tato novinka startuje až dnes, jak prozradila tisková zpráva.

Kromě České republiky si mohou Apple Pay vyzkoušet i zájemci v Británii, Irsku, Polsku, Německu, Itálii, Belgii, Dánsku a Rakousku, dále ve Francii, Španělsku, Švýcarsku, Finsku i Švédsku a konečně na Islandu. S Apple Pay na zařízeních iPhone, Apple Watch, iPad a Mac mohou zákazníci Revolutu rychle a pohodlně nakupovat v obchodech, v aplikacích a na webových stránkách. Zkrátka všude, kde je Apple Pay zavedeno.

Zákazníci Revolutu mohou přidat svou kartu Revolut do Apple Pay prostřednictvím aplikace Revolut nebo aplikace Wallet. Zákazníci, kteří ještě nemají plastovou kartu, mohou do Apple Pay přidat také svou virtuální kartu, a to jen v několika málo krocích přímo z aplikace Revolut. Mohou tak začít okamžitě platit, aniž by museli čekat na doručení fyzické karty do poštovní schránky. To umožní novým zákazníkům přihlásit se a začít s Apple Pay již během několika pár minut.

David Pavliska, komunitní manažer a zástupce Revolutu pro Českou republiku, k události řekl: „Apple Pay bylo již dlouho očekávané a jsem velmi rád, že se podařilo Českou republiku zařadit do první skupiny zemí, ve kterých budou naši uživatelé tuto novou platební funkci v rámci Revolutu testovat.“

Diskuze ke článku
David
Dotaz na uživatele Revolutu. Také máte problém s přidáním karty třeba do Spotify pro platby premium účtu, do icloudu pro placení za Apple úložiště, do aplikace Uberu či Boltu apod? V žádné z těchto aplikací mi kartu neschválí a nepřidají. Díky za odpovědi.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze