Nedařilo se vám přidat kartu Revolut do Apple Pay? Zkuste své štěstí znovu

aktualizováno
Nedařilo se vám přidat kartu Revolut do Apple Pay? Zkuste své štěstí znovu
Fotografie: Revolut
  • Revolut původně sliboval přidání podpory Apple Pay až v následujícím měsíci
  • Uživatelé ale mohou platit iPhonem či hodinkami Apple Watch již nyní
  • Revolut zpřístupnil aktivaci i majitelům novějších karet Mastercard

Aktualizováno 31. 5. 2019

Pokud jste se před dvěma dny radovali, že si konečně vyzkoušíte Apple Pay s kartou Revolut, a následně jste byli zklamáni, protože vám nešlo přidat vaši Mastercard kartu, máme pro vás dobrou zprávu – nemusíte čekat další týdny, Wallet vám nově umožní přidat i kartu Mastercard, která nebyla přímo vydaná ve Velké Británii. Vyzkoušeli jsme si to na vlastní kůži, respektive s naší další kartou, která ještě před dvěma dny aktivovat nešla.

A my máme aktivováno!

Zpřístupnění Apple Pay uživatelům Revolut v rámci České republiky v první vlně je dodnes velkým překvapením, stejně tak i to, že šlo v podstatě o omyl, respektive projev probíhajícího zkušebního provozu. Jak to tak ovšem vypadá, pokud se vám kartu podaří přidat, zůstane vám aktivní, i pokud aktuální registrace Apple zarazí až do oficiálního zahájení.

Původní informace z 29. 5. 2019

Na začátku tohoto měsíce jsme vás informovali o tom, že Revolut v našich končinách spustí službu Apple Pay již v červnu tohoto roku. Dnes se však ukázalo, že si Revolut pospíšil a podporu digitální peněženky od společnosti Apple nabízí již od dnešního dne. Přiřazení platební karty k iPhonu či Apple Watch tak již ničemu nebrání.

Podpora Apple Pay se během dnešního dne spouští postupně, přičemž nejprve šly přidat pouze karty typu VISA. Již nyní kolem poledne se však uživatelům daří úspěšně přidávat i platební karty Mastercard. V redakci jsme pochopitelně vše vyzkoušeli a bez problémů jsme přiřadili kartu Mastercard začínající číslem 5391. Kartu s číslem 5273 se nám však již přidat nepodařilo. Revolut nás i tak uspíšenou podporou Apple Pay mile překvapil a do konce dne očekáváme bezproblémové zprovoznění všech karet Revolut.

Diskuze ke článku
KejPi
Tak s moji VISA kartou to nefunguje :-(
David
VISA karta nelze přidat.
Pavel
Kartu MC začínající s 5273 také zatím nelze přidat...
Lukas
Zdá se, že už nejdou přidávat ani Visa karty, ráno mi to šlo, teď jsem zkusil mou další Visa kartu a ta už nejde.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze