Říjnové novinky na SkyShowtime: Co si nenechat ujít?

Říjnové novinky na SkyShowtime: Co si nenechat ujít?
Fotografie: SkyShowtime
  • Od 11. října bude dostupná druhá řada seriálu Funny Woman
  • Podívat se můžete také na film Eileen s Anne Hathaway
  • A dostupný bude také film o bývalém mistru světa v těžké váze Vitaliji Kličkovi

SkyShowtime si nachystal pro své předplatitele novinky, které budou dostupné v říjnu. Platforma představí seriály jako Hysteria! nebo 2. řadu Funny Woman. Mezi filmy zařazené do filmotéky patří tituly jako Eileen, Klitschko: More Than a Fight nebo Kung Fu Panda 4.

Funny Woman (2. řada)


Datum vydání: 11. října

V první řadě si Barbara z Blackpoolu splnila svůj sen a stala se celostátně oblíbenou televizní komičkou Sophie Straw. Ve druhé řadě Sophie zjišťuje, že i když může „mluvit za sebe”, ještě to neznamená, že ji někdo slyší, a že sláva je vrtkavý společník. Když už má role múzy v zastaralých komediích po krk, zkusí štěstí v artových filmech s nadějí, že budou víc in – akorát že vůbec! Sophie se ale nenechá odradit a rozhodne se vytvořit vlastní komediální show, kde může vyprávět autentické příběhy s veškerým chaosem a legrací, které k nim patří. Konečně mluví sama za sebe a nikdo ji v tom nezastaví! Zjišťuje, že síla je ve slovech.

Hysteria!


Datum vydání: 28. října

Když se během „satanské paniky” v 80. letech ztratí milovaný rozehrávač univerzitního týmu, dojde jedné neúspěšné středoškolské rockové kapele loserů, že by mohli využít náhlého zájmu místních o okultní jevy a vybudovat si pověst satanské metalové kapely. Pak ale dojde k bizarní sérii vražd, únosů a údajných „nadpřirozených jevů”, které spustí hon na čarodějnice, jenž vede rovnou k nim.

Eileen


Datum vydání: 1. října

Film Eileen, natočený podle stejnojmenné knihy literární špičky Ottessy Moshfegh, sleduje osudy svérázné mladé ženy, jejíž bezútěšný život spěje k nekonečnému utrpení. V chladném Bostonu 60. let se Eileen (Thomasin McKenzie) pohybuje mezi otcovým ponurým, citově vypjatým domovem a vězením, kde pracuje mezi kolegy, kteří ji zavrhli. Když do věznice nastoupí jedna úchvatná žena (Anne Hathaway), Eileen je uchvácena. Právě ve chvíli, kdy v temném světě Eileen svítá naděje na nové přátelství (nebo i víc), její nová důvěrnice ji zatáhne do šokujícího zločinu, který změní úplně každého.

Klitschko: More Than a Fight


Datum vydání: 6. října

Klitschko: More Than a Fight v režii známého filmaře Kevina Macdonalda představí divákům bývalého mistra světa v těžké váze Vitalije Klička a jeho bratra Wladimira, kteří dominovali boxu více než deset let. Tento celovečerní dokument mapuje cestu Vitalije z ringu do politického úřadu starosty Kyjeva, ve kterém jako nejdéle sloužící starosta stál v čele obrany hlavního města při útoku ruských sil v únoru 2022.

Lisa Frankenstein


Datum vydání: 26. října

Zběsilý milostný příběh od slavné spisovatelky Diablo Cody (Jennifer’s Body) o nepochopené dospívající dívce a její školní lásce, kterou je shodou okolností mrtvola. Poté, co ho souhra děsivých okolností přivede zpět k životu, se ti dva vydají na cestu za láskou, štěstím… a několika chybějícími částmi těla.

Kung Fu Panda 4

Kung Fu Panda 4


Datum vydání: 27. října

Poprvé po téměř deseti letech se Po, nejnepravděpodobnější mistr kung-fu na světě, vrací v novém, již čtvrtém, pokračování fanoušky oblíbené animované série. Po třech smrtelných dobrodružstvích, při nichž porazil prvotřídní padouchy díky své bezkonkurenční odvaze a zabijáckým bojovým dovednostem, je Po, Dračí bojovník, povolán osudem, aby se stal novým duchovním vůdcem Údolí míru a vycvičil nového Dračího bojovníka. Když však na jeho Hůl moudrosti upře svůj zrak mocná čarodějka měnící podobu, náhle si uvědomí, že bude potřebovat pomoc. Po se spojí s pohotovou liškou Corsac a brzy zjistí, že hrdiny lze najít i na těch nejnečekanějších místech.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze