Sérioví vrazi manželé Stodolovi a závěrečná řada Chlapce s parožím

Novinky pro tento týden na Netflixu a HBO Max
Sérioví vrazi manželé Stodolovi a závěrečná řada Chlapce s parožím
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Netflix nabízí dokument o Hitlerovi a thriller o žralokovi, který ohrožuje Paříž
  • Od středy bude v nabídce český film Manželé Stodolovi
  • A na Maxu je nový dokumentární seriál Ren Faire

Tento týden si toho pro nás Netflix připravil opravdu hodně, ale ani Max nezůstává pozadu s jeho rozšířenou nabídkou. Můžete si tak pustit nový dokumentární seriál, thriller o útoku žraloka nebo dokument o Hitlerovi. Tento týden si vybere opravdu každý.

Hitler a nacisté: Zlo na lavici obžalovaných

Dokumentární seriál můžete od středy zhlédnout na Netflixu. Postupně tak uvidíte, jak se nacistický vůdce Adolf Hitler dostal k moci, ovládl celé Německo, přesvědčil svůj lid o potřebě vyhladit některé rasy a následně rozpoutal válku, která se rozšířila do celého světa. Seriál je zakončen Norimberským procesem, kdy byli před soud postaveni ti nejvyšší představitelé nacistického Německa.

Sweet Tooth: Chlapec s parožím

První sérii tohoto sci-fi seriálu jsme mohli vidět už v roce 2021. Příběh ukazuje svět poté, co se rozšířila nemoc zvaná třes a lidé na ni téměř vymřeli. Do toho se ale začali rodit lidští hybridi, kteří byli zmutovaní z nejrůznějšími zvířaty. Chlapec jménem Gus žije se svým otcem v lesích, daleko od lidí, kteří hybridy zabíjejí. Otec ale zemře a Gus se tak vydá hledat svoji matku. Po cestě potká Obra, který mu chce pomoci. Cesta není ale tak jednoduchá, jak se může zdát. V poslední sérii se dozvíme, kde se nemoc vůbec vzala a jakou roli na vyléčení třesu hraje Gus.

Sweet Tooth: Chlapec s parožím

Ren Faire

První díl dokumentárního seriálu můžete nyní sledovat na Maxu. Jedná se o příběh 86letého George Coulama, který před 50 lety založil renesanční veletrh Texas Renaissance, který má vzít návštěvníky zpět do 16. století. Jedná se o největší jarmark tohoto typu na světě a George za roky nasbíral nemalé peníze i uznání. Jenže celý život obětoval své práci a nyní tak chce poslední roky života strávit po boku ženy a zároveň vybrat svého nástupce mezi svými zaměstnanci. Má ale na všechno přísné nároky, ze kterých nechce polevit.

Manželé Stodolovi

Od středy bude na Netflixu dostupný film inspirovaný skutečnými událostmi, které mají na svědomí manželé Stodolovi. Ti se stali nejznámějšími českými sériovými vrahy. Jaroslav a Dana byli mladý pár, který žil ve vesničce, kde se každý znal. Jednoho dne s vidinou lehce nabytých peněz, se rozhodnou okrást staršího osamělého souseda. Loupež ale skončí vraždou, která jim až velmi lehce projde. A manželé v tom uvidí možnost, jak snadno získávat peníze starých lidí.

Žraloci v Paříži

Ve středu Netflix uvede i akční thriller, který vás zavede do Paříže, kde se v roce 2024 má konat světový šampionát v triatlonu. Plavecká část má proběhnout v Seině, kde se ale náhle objeví obrovský žralok. A aby plavci neskončili potrhaní od žraloka, je potřeba jej ze Seiny dostat pryč. Pokusí se o to aktivista Miky, vědkyně Sophia a náčelník říční policie.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze