Netflix připravuje animovaný seriál podle Minecraftu

Netflix připravuje animovaný seriál podle Minecraftu
Fotografie: Netflix
  • Seriál bude animovaný
  • Další detaily nejsou známy

První filmové či seriálové adaptace herních hitů moc úspěchů neměly a často sbíraly spíše anticeny. Hráčům se nelíbilo, jak se odchýlili od předlohy, zatímco z hlediska filmového umění šlo o bezduchou zábavu. Jak se ale tyto dva světy začaly sbližovat, výsledky jsou čím dál tím lepší. Z poslední doby jmenujme například fenomenální úspěch Falloutu nebo The Last of Us.

Nikoho proto ani nepřekvapí, že se i velké společnosti pouštějí do zpracování mnoha herních hitů. Minecraft se svou zvláštní grafikou a poměrně volným příběhem se může zdát jako tuhý oříšek, ale na druhou stranu je to jedna z nejúspěšnějších her naší doby, a tak nemůže zůstat nepovšimnuta. Už začátkem roku byla ohlášena hrané zpracování, ve kterém se objeví komediální herec Joe Black.

Nyní se přidává i Netflix, který sáhne pro změnu po animovaném zpracování. To nám ukáže originální příběh s novými postavami, který ukazuje svět Minecraftu v novém světle. Víc detailů nenabídne ani zhruba půlminutový teaser. Neznáme tak ani přibližné datum uvedení.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze