Seznamte se s novou superhrdinkou Ms. Marvel

Seznamte se s novou superhrdinkou Ms. Marvel
Fotografie: Disney+/Marvel
  • Ms. Marvel vejde na Disney+ 8. června 2022
  • V hlavní roli se představí Iman Vellani

V roce 2013 Marvel Comics poprvé představil Kamalu Khan, americkou středoškolačku z New Jersey s pákistánskými kořeny. Je velkou fanynkou superhrdinů a nejvíce obdivuje Carol Danvers (Captain Marvel). Tak moc si přeje mít superhrdinské schopnosti, až se jí to jednoho dne splní. Marvel Universe se tak rozšířil o další superhrdinku, která si začne říkat Ms. Marvel.

Po devíti letech od jejího prvního představení nyní dostane Kamala svůj vlastní seriál, který bude vysílat Disney+ od 8. června 2022. Marvel také uvedl první trailer, ve kterém se Kamala v krátkosti představila. Ukázka začíná v kanceláři středoškolského výchovného poradce. Spolužáci si o ní myslí, že je šprtka, která žije jen ve světě superhrdinů. Jednoho dne ale zjistí, že vlastně i ona má superschopnosti. Může vytvářet elektrické výbuchy, odrazové můstky a další.


Podle variety.com měla mít Ms. Marvel původně premiéru na konci loňského roku, ale kvůli pandemii koronaviru bylo vydání odloženo na léto 2022. V hlavní roli se představí Iman Vellani. Dále uvidíme Saagara Shaikha, Mohana Kapura, Zenobia Shroffa a další.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze