Singapore Airlines ukázaly svojí novou první třídu budoucnosti

Singapore Airlines ukázaly svojí novou první třídu budoucnosti
  • Luxusně vybavených apartmánů je na palubě Airbusu A380 pouze šest
  • K dispozici jsou lůžko, skříň i kožená křesla
  • Cena letenky se bude odvíjet od poptávky

Cestování letadlem je dnes pro spoustu lidí každotýdenním chlebem, podobně jako bydlení v různých hotelech. Zážitek, který dostanete v ekonomické, nebo běžné obchodní (business) třídě je však na míle vzdálen luxusu, který si můžete dopřát v první třídě. Tu nabízí jen několik světových aerolinek, které se předhání v úrovni služeb. Není tedy tajemstvím, že takový malý hotel si můžete dopřát i v oblacích. Ten svůj nedávno ukázala společnost Singapore Airlines. Podívejte se, jak bude vypadat cestování v první třídě u této aerolinky už v brzké budoucnosti.

Singapurské aerolinky inovovaly svou první třídu na palubě obřího Airbusu A380 tak, že by se za to nemusel stydět lecjaký pětihvězdičkový hotel. Čtyři roky a investice 850 milionů dolarů jsou vidět. Na palubě letadla je pouze šest takto vybavených prostorů, což má zaručit větší pocit exkluzivity. Od roku 2007, kdy Airbusy A380 začaly u Singapore Airlines létat, bylo k dispozici 12 kójí, avšak podstatně menších a méně luxusních.

Každý apartmán je vybavený koženým otočným křeslem, 32palcovou HDTV, skříňkou a samozřejmě odděleným lůžkem. Pokud cestujete ve dvou, není problém dvě kóje spojit a vytvořit tak manželskou postel tak, abyste vše mohli sdílet s vaší drahou polovičkou. Nechybí ani dvě toalety speciálně pouze pro cestující v první třídě. Na vše se koneckonců můžete podívat sami v naší fotogalerii. Samozřejmě dostanete veškeré hygienické potřeby, které jsou uzpůsobeny tomu, zda jste muž nebo žena, dále unisex prádlo, protiskluzové ponožky a v neposlední řadě spoustu vůní, které mají opět zvýšit pocit luxusu.

Ještě zmíníme, že na palubě má být brzy k dispozici i placení pomocí bezkontaktních kreditních karet. Ceny za první třídu se dle slov generálního ředitele aerolinek Goh Choon Phonga budou odrážet podle poptávky. Ceny jednosměrné letenky v první třídě na dlouhé vzdálenosti se však běžně pohybují ve stovkách tisíc korun. Palubní systém si ve chvíli, kdy jste registrováni ve věrnostním programu, bude pamatovat, jaký film či seriál jste měli rozkoukaný, a některý z dalších letů můžete začít přesně tam, kde jste skončili.

Nový Airbus A380 má celkem 471 míst. Z toho je šest apartmánů, 78 sedadel pro obchodní třídy, 44 prémiových sedadel a 343 míst ekonomické třídy.

Zdroje: mashable.com, singaporeair.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze