Společnost Nest uvádí na trh nové chytré zvonky a zámky

Společnost Nest uvádí na trh nové chytré zvonky a zámky
  • Nest Hello je chytrý zvonek, který vás upozorní na to, že je někdo u vašich dveří
  • Nest spolupracovalo také se společností Yale na svém zámku Yale Lock
  • Oba produkty lze spárovat s Google Asistentem

Nest je hardwarovou společností, která prodává domácí bezpečnostní kamery. Nejnovější produkty Hello a x Yale Lock však míří trochu jinam. Nest Hello je zvonek, který vás upozorní na to, že je někdo u dveří, a následně vám umožní pomocí aplikace vidět, kdo to je. Samotný zvonek disponuje LED diodou, která se rozsvítí v případě, kdy se k němu někdo přiblíží. Hello nabízí několik rychlých odpovědí, které bude člověk používat nejčastěji, ale lze je samozřejmě změnit a upravovat dle libosti.

Nest x Yale Lock

Kromě chytrého zvonku představila společnost v kolaboraci s Yale také chytrý zámek s názvem Nest x Yale Lock. Yale je společnost, která se zabývá výrobou dveřních zámků více než 100 let, a tak se pro tento produkt zdá být ideálním partnerem. Zámek má číselník, který umožňuje spravovat hosty, či omezovat hodiny přístupu do vašeho domova. Zámek se také automaticky uzamkne, když zjistí, že není nikdo doma.

Nest Hello

Oba tyto produkty jsou kompatibilní s Google Asistentem a pokud máte předplacenou službu Nest Aware Hello, můžete dostávat upozornění na známé tváře, abyste věděli, kdo stojí za dveřmi. Zámek je k dispozici za 249 dolarů (přibližně 6 200 korun s daní), nebo 279 dolarů (přibližně 7 000 korun s daní) s Nest Connect. Nest Hello lze zakoupit za 229 dolarů (přibližně 5 700 korun s daní) a Ring se nabízí od 179 dolarů (přibližně 4 500 korun s daní) až do 499 dolarů (přibližně 12 500 korun s daní).

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze