Spouštíme fZone.cz. Nahlédněte s námi do chytré přítomnosti i budoucnosti!

Spouštíme fZone.cz. Nahlédněte s námi do chytré přítomnosti i budoucnosti!
Fotografie: fZone.cz
  • Spouštíme nový web fZone.cz o chytrých domácnostech, chytrých městech a životě budoucnosti
  • Těšit se můžete na zajímavosti a novinky z mnoha oblastí včetně dobývání vesmíru nebo bláznivých i realistických projektů blízké i vzdálené budoucnosti
  • Chybět nebudou ani novinky z oblasti chytré domácnosti, televizí, audio systémů nebo senzorů, a to včetně jejich testů

V rámci vydavatelství 24net spouštíme další nový projekt, který dotvoří skupinu našich webů o moderních technologiích. Začali jsme s webem mobilenet.cz o mobilních zařízeních, přidali nearfield.cz se zaměřením na platby a v loňském roce spustili fDrive.cz, který se mezitím stal největším českým serverem o elektromobilitě a dopravě budoucnosti. A nyní startuje fZone.cz. Stejně jako u fDrive.cz, i v názvu fZone.cz značí „f“ budoucnost (anglicky „future“). O čem bude?

Chytré domácnosti, chytrá města a život budoucnosti

Tématem bude vše technologicky zajímavé a unikátní z blízké i vzdálené budoucnosti, tedy ambiciózní plány, odvážné vynálezy, velké projekty i užitečné maličkosti, kterých se jednou dočkáme. fZone.cz bude informovat také o chytrých městech, a to nejen českých a světových, ale třeba i těch na Marsu. Své místo v tématech bude mít také letectví a vesmír, takže se můžete těšit na novinky kolem projektů SpaceX, Virgin Galactic a mnohých dalších.

Nedíváme se ale pouze do budoucnosti, fZone.cz mapuje i chytrou přítomnost. Chytré domácnosti se začínají prosazovat i v Česku a my se na ně zaměříme. Těšit se tak můžete na testy různých senzorů a propojených IoT zařízení, chytrých televizí a mnohého dalšího.

Šéfredaktorem webu fZone.cz je Martin Fajmon, další autory znáte také z redakcí mobilenet.cz a fdrive.cz.

Přidejte si nás také na sociálních sítích!

Přejeme příjemné a inspirativní čtení o chytré přítomnosti a budoucnosti!

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze