Tahle chůvička bude vždy při ruce, tedy na ruce

Tahle chůvička bude vždy při ruce, tedy na ruce
  • Dětská chůvička NannyWatch A15 má rodičovskou jednotku integrovánu do hodinek
  • Díky 300metrovému dosahu, nočnímu vidění a monitoringu teploty v místnosti máte stálý přehled o svém dítěti a nic vám neunikne

Vzhledem k dosahu až 300 metrů se můžete bez problému pohybovat po bytě či domě, aniž byste ztratili přehled o dění v dětském pokoji. Displej hodinek NannyWatch A15 je kvalitní i dostatečně velký, takže stále vidíte vše potřebné. Hodinky se snadno ovládají pomocí menu v češtině. Na hodinky je přenášena i informace o teplotě v místnosti, ve které se miminko nachází. Nemusíte se tak obávat toho, že miminku bude zima nebo horko. Díky automatickému přepnutí chůvičky na noční vidění máte přehled o dítěti i po setmění, můžete tedy děťátko sledovat ve dne i v noci.

TrueLife NannyWatch A15

Díky hodinkám, které máte neustále na ruce, vám tak neunikne ani jediný zvuk z dětského pokoje. Díky obousměrnému přenosu zvuku můžete plačící dítě, než k němu stačíte doběhnout, utišit vlastním hlasem i třeba z vedlejší místnosti. Zvuk je přenášen na dětskou jednotku, na které můžete miminku nechat přehrát i jednu z nabízených uklidňujících melodií.

Vestavěná baterie má dostatečnou kapacitu, aby zaručila hodinkám dlouhou výdrž. Pokud se rozhodnete vyrazit do přírody, ani tady vás sada dětské chůvičky TrueLife NannyWatch A15 nezklame. Dětskou jednotku můžete navíc připojit k powerbance a mít nad miminkem stále přehled, i když se vzdálíte. Funkce Feed Alarm vám zase umožní nastavit si čas, kdy chcete své dítko nakrmit, hodinky vás pak na to včas upozorní.

TrueLife NannyWatch A15

K dispozici je i režim VOX, kdy po chvíli ticha dochází k vypnutí displeje a k omezení přenosu zvuku za účelem úspory energie v baterii. Pokud ale dětská jednotka zaznamená pláč nebo jiný ruch, displej hodinek se ihned aktivuje a hodinky upozorní na dění v dětském pokojíku vibracemi.

Chůvička TrueLife NannyWatch A15 je dostupná na truelife.eu za maloobchodní doporučenou cenu 5 490 Kč.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze