Tesla Smart je nová značka, která se zaměřuje na chytrou domácnost

Tesla Smart je nová značka, která se zaměřuje na chytrou domácnost
Fotografie: Tesla Smart
  • Značku Tesla Smart přinášejí na trh společnosti Witty Trade a TESLA
  • Tesla Smart dbá na vysokou kvalitu a zároveň je cenově dostupná pro všechny
  • Značka vstupuje na trh s chytrým kamerovým systémem, dětskou chůvičkou a produkty pro mazlíčky
  • V dubnu vstoupí do prodeje další chytré produkty pro domácnost

Společnosti Witty Trade a TESLA přinášejí na náš trh zbrusu novou divizi produktů chytré domácnosti Tesla Smart. Značka je oficiálním rozšířením produktového portfolia tradiční české společnosti TESLA. Tesla Smart dbá na vysokou kvalitu svých produktů, zároveň však nastavila jejich ceny tak, aby byly tyto produkty, a tím i chytrá domácnost, dostupné všem.

Camera 360 Baby

Tesla Smart vstupuje na trh s chytrými kamerovými indoor/outdoor systémy, s dětskou chůvičkou v hravém designu nebo s PET produkty, mezi kterými jsou chytré krmítko a fontána, které se postarají o pravidelnou stravu domácích mazlíčků. V dubnu do prodeje vstoupí čističky vzduchu a v následujících měsících také zvlhčovače a odvlhčovače vzduchu.

Camera 360

Za nápadem stojí zakladatel a CEO společnosti Witty Trade, Viktor Hajíček. „Chtěl jsem českým zákazníkům přinést něco nového. Koncept chytré domácnosti je teď často pojmem neuchopitelným, neznámým, nesrozumitelným a možná i nedostupným. To chceme právě změnit. Naším cílem je, aby se chytrá domácnost stala běžnou součástí všech domovů a aby usnadňovala život všem, bez ohledu na jejich zájmy či možnosti. Chytrá domácnost není žádná věda,“ říká Hájíček k nové značce.

TESLA chce tímto krokem rozšířit své portfolio, modernizovat ho a chce tak jít naproti potřebám moderní doby. „Samozřejmě nasloucháme svým zákazníkům a sledujeme i jejich potřeby. Když se tedy otevřela možnost spolupráce v rámci systémů chytré domácnosti, nebylo to těžké rozhodování. Jsme rádi, že si teď pod značkou Tesla Smart mohou zákazníci pořídit produkty, které odpovídají dobovým požadavkům a trendům,“ komentuje Ing. František Hála, generální ředitel společnosti TESLA.

Camera Mini

Tesla Smart se ve svém portfoliu zaměří na produkty, které lze snadno implementovat do téměř jakékoli domácnosti. Produkty je možné využívat samostatně, dohromady však tvoří ucelený systém chytré domácnosti ovládané přes jedinou aplikaci. Vybrané produkty jsou již v prodeji u vybraných partnerů, například na serveru viha.cz. „Tesla Smart je ryze českou značkou. Tady vznikla a tady sídlí. Má kompletní české zastoupení a také původní a kompletně českou aplikaci,“ dodává Viktor Hajíček k výsledkům spolupráce s tradiční TESLOU.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze