Tipy na víkend? 3. série mysteriózního seriálu Cesta ven a šílený Medvěd na koksu

Na co se o víkendu podívat na Netflixu a Maxu
Tipy na víkend? 3. série mysteriózního seriálu Cesta ven a šílený Medvěd na koksu
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Max tento týden uvedl první díl třetí řady seriálu Cesta ven
  • Netflix nabízí polskou komedii Rozvod
  • A podívat se můžete i na turecký romantický film

Poslední zářijový týden si pro nás streamovací platformy přichystaly další novinky, na které někteří z nás dlouho čekali. Max nabízí první díl třetí série seriálu Cesta ven a Netflix uvedl hororovou komedii Medvěd na koksu a také polskou komedii Rozvod. Na výběr je toho ale více.

Medvěd na koksu

Film inspirovaný skutečnou událostí, která se odehrála v roce 1985. Do národního parku dopadly z letadla tašky s kokainem. Balíčky ale najde medvědice, která začne být agresivní a jde po všech návštěvnících. Do parku se také vydají dealeři, kteří chtějí zásilku posbírat, a policista, který je chce zatknout. Kdokoliv chce z národního parku uniknout, bude se muset medvědici postavit. Lehce absurdní, komediální horor můžete vidět na Netflixu.

Zmizení z vězení: Láska na útěku

Dokumentární film, který ukáže, co dokáže láska. Vicky Whiteová pracovala ve věznici už dlouhá léta. Ačkoliv byla vždy přísná, jednoho dne odešla i s vězněm Caseym Whitem a už se nevrátila. Okamžitě se tak po dvojici rozběhlo pátrání a vyšetřovatelé mezitím zjistili, že Vicky všechno delší dobu plánovala a s Caseym udržovala už několik let vztah. Jak celý útěk z vězení dopadl, se dozvíte na Netflixu.

Zmizení z vězení

Cesta ven, 3. série

První díl třetí série můžete sledovat už nyní na Maxu, další díly pak budou dostupné každé pondělí. Třetí série se nikam v čase neposunula, začíná přesně tam, kde skončila druhá – Tabitha se probudila v nemocnici a zjistila, že se nachází ve státě Maine. Neví, jak se dostat zpátky za rodinou, která nemá tušení, co se s ní stalo. Ve městě, ze kterého se nedokáže nikdo dostat, dochází jídlo a všichni tak přemýšlejí, jak to vyřešit. Jenže příšery, které se v noci vynořují, je chtějí o jídlo připravit.

Pravý gentleman

Turecké romantické drama je ke zhlédnutí na Netflixu. Saygin je profesionální společník, který přesně ví, co od něj ženy očekávají a jak se k nim má chovat. Dokáže tak naplnit jejich touhy, aby se cítily jedinečně. Na tento život si už vcelku zvykl a snaží se do něj zaučit i svého kamaráda, který ovšem takový gentleman být neumí. Problém ovšem nastane ve chvíli, kdy se Saygin seznámí s ženou, do které se postupně zamiluje, a ona netuší, co doopravdy dělá.

Rozvod

Novou polskou komedii můžete vidět na Netflixu. Bývalí manželé Jacek a Małgorzata žijí už dávno nové životy. Małgorzata je už téměř 20 let vdaná za jiného muže a Jacek se chce také oženit, jenže v kostele a podle církve nejsou stále rozvedeni a musí zažádat o anulování svazku. Aby k tomu mohlo dojít, musí zažádat přímo církev, které se do anulování svazku zrovna dvakrát nechce a dělá jim jenom problémy.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze